Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Tverlandet Idrettslag

Tverlandet Idrettslag er ikke bare en klubb; det er et fellesskap. Med dedikerte trenere, støttende foreldre, og entusiastiske medlemmer, fortsetter klubben å vokse og blomstre.

Stiftet i 1928, har Tverlandet Idrettslag vokst fra sine ydmyke røtter som en klubb som satset på kappgang, ski og friidrett, til å bli en av byens mest anerkjente idrettslag. Med en medlemskontingent som en gang var så lav som 1 krone for halvåret (tilsvarer omtrent 30 kroner i dagens pengeverdi)

I dag står Tverlandet Idrettslag ett veldrevet idrettslag som er aktiv i en rekke idretter. Med et bredt spekter av aktiviteter, ett av byens mest aktive skimiljø via fotball til e-sport, har klubben sørget for at alle tverlendinger, uavhengig av alder eller interesse, finner noe som engasjerer dem. For du kødda ikke med folk fra Tverlandet

Men det som virkelig skiller Tverlandet Idrettslag fra resten, er deres engasjement for å sikre at ingen blir etterlatt. Med Solidaritetsfondet tar klubben et skritt videre for å sikre at alle barn har lik mulighet til å delta i idrett. Dette fondet gir familier muligheten til å søke om økonomisk støtte for å dekke medlemskontingenter, treningsavgifter, utstyr og andre relaterte utgifter. Klubbens budskap er klart: ingen skal føle seg ekskludert på grunn av økonomi.

Tverlandet Idrettslag er ikke bare en klubb; det er et fellesskap. Med trenere, støttende foreldre, og entusiastiske medlemmer, fortsetter klubben å vokse og blomstre. Som en stolt samarbeidspartner, ser vi frem til mange flere år med suksess, vekst, og idrettsglede sammen med Tverlandet Idrettslag.

Gå til Tverlandet Idrettslag

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå