Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø2024

I et historisk samarbeid har Bodø Energi inntatt rollen som generalsponsor for Bodø2024. Dette partnerskapet representerer vårt mest omfattende engasjement noensinne, der målet er å fortsette samfunnsutvikliklingen av regionen vår.

Bodø Energi har inngått et verdifullt partnerskap som generalsponsor for Norges mest ambisiøse kulturprosjekt i løpet av de siste ti årene, og det største i historien for Nord-Norge. Med kultur som virkemiddel er vår visjon å forme Bodø til en attraktiv by å bo i for alle. Følg utviklingen av våre spennende samarbeidsprosjekter som vi jobber med i tiden frem mot 2024.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå