Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Håndballklubb

Bodø Håndballklubb (BHK) er ikke bare en håndballklubb; det er en institusjon med dype røtter i Bodøs idrettshistorie.

Bodø Energi Kraftsalg er stolt sponsor av BHK og annen lokal idrett

Grunnlagt i 1953, har klubben vært vitne til mange triumfer og utfordringer gjennom tidene. Fra å spille i eliteserien for menn mellom 2007-2010 og igjen fra 2012-2019, har BHK bevist sin styrke og utholdenhet på banen. Høydepunktene fra 2014/15-sesongene, med sølv i Norgesmesterskapet i 2014 og gull i 2015, står som skinnende bevis på klubbens dedikasjon og talent.

BHK er mer enn bare en klubb; det er en samling av talentfulle og lidenskapelige individer. Gjennom tykt og tynt, oppturer og nedturer, har spillerne vist en utrolig lagånd og pågangsmot. Som sponsor er vi stolte av å stå ved deres side gjennom alle disse øyeblikkene. Vi er en stabil støttespiller, vi står sammen med dem klare til å støtte BHK i alle faser av deres reise.

Vi heier helhjertet på BHK og er evig takknemlige for den glede, stolthet og inspirasjon de bringer til vår by. Takk, BHK, for alt dere representerer og bidrar med til Bodøs samfunn.

Les mer på BHK's hjemmeside og facebookside her.
 


 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå