Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Saltstraumen Idrettslag

Saltstraumen IL er mer enn bare et idrettslag; det er selve limet i bygda. I en tid hvor mange lokale idrettslag sliter med engasjement, har Saltstraumen IL vist en bemerkelsesverdig evne til å blomstre på nytt.

Bilde

Dette vitner om et sterkt samhold, engasjement og en brennende lidenskap for sport og fellesskap.

Med en økende popularitet av Saltstraumen som et attraktivt bosted, spesielt blant barnefamilier, blir rollen til et aktivt og inkluderende idrettslag enda viktigere. Det gir barn og unge en arena for fysisk aktivitet, læring, vennskap og ikke minst, uforglemmelige minner. For mange familier er idrettslaget et avgjørende element når de vurderer kvaliteten på livet i et område.

Saltstraumen IL er ikke bare en klubb; det er en institusjon som binder samfunnet sammen. Det gir en plattform for unge talenter å skinne, for familier å samles, og for hele bygda å feire sine triumfer, store som små.

Vi er utrolig stolte av å kunne støtte Saltstraumen IL. Vi ser verdien av deres arbeid, ikke bare på idrettsbanen, men også i hvordan de former fremtidige generasjoner og styrker samfunnet. Vi ser frem til mange flere år med samarbeid, vekst og suksess sammen med Saltstraumen IL.

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå