Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt var selve påminnelsen om vi er ett stolt folkeslag, helt siden Glimt vant cupen i 1975 og gjorde en hel landsdel gul og stolt har de vært kilde til stolthet dypt forankret i hjertet av alle nordlendinger.


Glimts suksess de siste årne har gitt oss bodøværinger noe en ny stolthet. Foto: Per Inge Johnsen 
Bodø/Glimt har alltid vært mer enn bare en fotballklubb; det var selve påminnelsen om vi er ett stolt folkeslag, helt siden Glimt vant cupen i 1975 og gjorde en hel landsdel gul og stolt har de vært kilde til stolthet dypt forankret i hjertet av alle nordlendinger. Siden oppstarten har klubben ikke bare skapt magiske øyeblikk på banen, men også utenfor, ved å være en pioner i samfunnsengasjement. Dette engasjementet strekker seg fra deres nylige satsing på kvinnefotball, hvor de har etablert et samarbeid med IK Grand, til deres prisbelønte gatefotballprosjekt "Glimtvis". Dette prosjektet er et klart bevis på klubbens dedikasjon til å inkludere alle i fotballens glede.

Bodø/Glimts "Action Now"-initiativ er et bevis på klubbens engasjement for bærekraft. Gjennom dette programmet har Glimt vist at fotballklubber kan være mer enn bare sport; de kan være inspirerende krefter for positiv endring i samfunnet. Ved å fremme FNs bærekraftsmål, ikke bare gjennom ord, men også gjennom handling, som å spille i helgrønne drakter, setter Glimt et eksempel for andre klubber å følge.

Som en av klubbens eldste sponsorer, har vi i Bodø Energi vært vitne til klubbens utvikling, både på og utenfor banen. Vi har stått ved deres side gjennom medgang og motgang, og vi er stolte over å være en del av deres reise. Et levende fotballag er viktig for en levende by, og Bodø/Glimt er hjertet av dette levende samfunnet. Vi ser frem til mange flere år med samarbeid, suksess og felles innsats for et bedre og grønnere samfunn. 

Gå til FK Bodø Glimt

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå