Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø/Glimt

Ja, vi ælska Bodø/Glimt!

Vi har vært med både i medgang og motgang, som en av klubbens eldste sponsorer, både i kraft av egen alder og av sponsoratets varighet.
Et levende idrettslag er viktig for levende lokalsamfunn - derfor heier vi på Glimt!
 

 

Vi er stolt støttespiller til Glimt og sammen tar vi Action Now for å sette bærekraft på dagsordenen. Bærekraftsmål nr. 7: "Ren Energi for alle" er spesielt viktig for oss og nylig har vi bestemt oss for å satse på solceller for å bidra til bærekraftig utvikling. I Bodø Energi ser vi det som en del av vårt samfunnsansvar å bidra til det grønne skiftet, og vi vil være med å bidra til reduserte klimagassutslipp.

Vi jobber sammen med Bodø/Glimt for en mer bærekraftig framtid!

Et levende fotballag er viktig for en levende by - derfor støtter vi Bodø/Glimt. I Bodø Energi er vi av og for lokalsamfunnet, derfor går alt vårt overskudd går tilbake til vår eier Bodø Kommune og blir i lokalsamfunnet - i tillegg til alt samarbeid vi har med lokal idrett og kultur. Vi takker Glimt engasjementet og for arbeidet de gjør for barn og unge.

Gå til FK Bodø Glimt

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå