Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi

Bestill elbillader hos oss og få den ferdig montert innen 10 dager

Når du bestiller Zaptec Go hos oss sørger våre dyktige fagfolk for at du får den veiledningen du trenger. Zaptec Go passer alle elbiler og fungerer like godt hjemme, som på hytta. Du velger farge. Vi ordner alt det praktiske.

 

En 115 år lang historie fylt med spenning

For 42 005 dager siden skjedde det: Bodø Kommunale Electricitetsverk ser dagens lys. 1.mai 1909 ble driften i Breivafossen minikraftverk satt i gang. Dermed var Bodø for første gang elektrifisert. 

Bodø & Omegn IF Orientering mottar Bodø Energi Gaven foran NM

I en tid der sport og bærekraft går hånd i hånd, skal Bodø & Omegn IF Orientering (B&OI Orientering) sammen med Tverlandet Idrettslag arrangere Norgesmesterskapet i Sprintorientering. - Vi ønsker å bidra til å løfte arrangementet og derfor får de Bodø Energi Gaven, sier Erling Aalvik, leder for marked og kommunikasjon i Bodø Energi Kraftsalg.

En gammel traver går aldri av moten

Hun brenner for å skape gode opplevelser for barn og unge. Og konklusjonen til Solveig Amanda Novik er krystallklar: – Hest er best! Bodø Energi er stolt støttespiller av Bodø Travlag og Ponnitrav i Bodø.

 

Skiskytter

Bodø Energi Gaven

Her kan foreninger, lag og arrangementer innen idrett, kultur og frivillighet søke om enkeltstøtte på 10.000 kr.

 

Se hva strømprisen er akkurat nå, og hva den skal bli

Lurer du på hva strømprisen er akkurat nå? Her kan du se oppdaterte strømpriser fra strømbørsen Nordpool time for time. Velg ditt prisområde for å se hva spotprisen er i ditt område akkurat nå, hva den blir resten av dagen og hva den blir i morgen.

Bodø Energi er generalsponsor for Bodø2024

Bodø Energi er stolt generalsponsor av det europeiske kulturprosjektet Bodø2024. Dette samarbeidet representerer vårt mest omfattende engasjement noensinne, der målet er å bidra til samfunnsutviklingen av regionen vår.

App

Last ned vår nye app

I appen vår får du full oversikt over ditt daglige, månedlige og årlige strømforbruk, både i kroner og kWh. I appen finner du også en rekke kundefordeler.

 

Hallen som skal gjøre byen hel

Skatteforslag kan bremse det grønne skiftet

Har du planer om å flytte? Da bør du gjøre dette med strømavtalen din

Se flere saker

Kundeservice

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå