Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Zaptec Go - Glimt edition

Nå har du sjansen til å sikre deg Glimt-laderen. Men vær rask, for vi har kun produsert et svært begrenset antall.


Zaptec Go - Glimt edition

Pris16.990 kr
Bestill
Eksklusivt Glimt-design
Markedets sikreste lader
Maks ladehastighet
Gunstig nedbetaling
Best i test 2022

Skaff deg eksklusive Zaptec Go - Glimt edition

Sammen med Bodø/Glimt og Zaptec har vi laget en helt spesiell elbillader til deg som heier på Bodø/Glimt. Vi har designet laderen med Glimt sin engasjerende gulfarge og logo. Laderen er fortsatt prisvinnende Zaptec Go på innsiden, men har ny drakt på utsiden.

Ladestasjon fra Zaptec ferdig montert

Nå får du Zaptec Go - Glimt Edition hjemmelader ferdig montert til en fast pris. Du skal være trygg på at pris, montering og service blir som avtalt. Når du bestiller elbillader hos oss sørger våre dyktige fagfolk for at du får den veiledningen du trenger.

Har du spørsmål?

Inkludert i prisen:

  • 1 stk. Zaptec Go lader.
  • Gratis 4G til laderen.
  • Montering og tilkobling.
  • Ferdig montert innen 10 dager*
  • Standard installasjon.

Vi ordner alt det praktiske rundt din nye hjemmelader

Fra du bestiller, til laderen er i drift, ordner vi alt det praktiske for deg. Vi sørger for at prosessen går så effektivt og sømløst som mulig. Når laderen er montert følger vi med på at ladesystemet fungerer som det skal den første måneden. Vi er bare en telefonsamtale unna dersom du trenger hjelp. Med WiFi og 4G vil det meste av vedlikehold på laderen fjenstyres, hvis ikke sender vi ut en elektriker. 

En sikker ladeløsning til alle elbiler

Zaptec sitt ladesystem passer alle elbiler og er utviklet til å være det sikreste på markedet. Laderen er sertifisert i henhold til den høyeste sikkerhetsstandard. Alle løsninger og komponenter som brukes i laderen blir nøye utvalgt når Zaptec utvikler ladesystemet. Ingenting går på kompromiss med sikkerhet. Zaptec Go ble også testvinner i NAF sin test av ladebokser i 2022, samt omtalt som den sikreste elbilladeren på markedet*. På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren i testen som har vist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt. *Zaptec Go er testens tryggeste valg. 

Smart lading med Eco Mode

Med Eco Mode kan du lade bilen automatisk når strømprisen er på sitt laveste. Dette er en smartfunksjon i laderen som innhenter prisinformasjon fra Nord Pool og planlegger ladingen ut fra det. Når Eco Mode er aktivert i Zaptec-appen vil laderen prioritere lading basert på strømprisen og ønsket avreisetidspunkt. Slik sørger du for at bilen er ferdig oppladet når du trenger det til lavest mulig pris.

Viktig informasjon

  • For å koble til nett kan man bruke den integrerte 4G tilkoblingen eller koble ladeboksen til eksisterende WiFi. Dette er ikke avgjørende for at laderen skal fungere, men en mulighet til å kontrollere laderen via app.
  • Det er krav til overspenningsvern ved montering av lader til elbil. Dette kartlegges på forhånd. Pris fra kr 3000.- 
  • Tilleggsarbeid og kjøring utover det som er inkludert i standard installasjon faktureres.
  • *Montering av lader vil bli utført innen 10 virkedager fra det tidspunkt Frost Kraftentreprenør har mottatt ordre om montering og sendt bekreftelse til kunde.Kontakt vår ekspert på elbillading

Roy Navjord - vår ekspert innen elbillading

Roy Navjord

Telefon E-post

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå