Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Solcelleanlegg for bedrifter og næringsbygg

Bodø Energi er totalleverandør på solcelleanlegg i Bodø og Nord-Norge. Nysgjerrig på solceller for bedrift?


Solceller

Vi hjelper deg med kartlegging for å se på mulighetene for etablering av solcelleanlegg. Klikk her og fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg for pris på kartleggingen.
Gjør en kartlegging

Solceller på næringstak

I en verden hvor bærekraft og miljøansvar blir stadig viktigere, kan din bedrift ta et stort steg i riktig retning med solceller. Bodø Energi tilbyr skreddersydde solcelleløsninger for bedrifter og næringsvirksomheter som ønsker å redusere energikostnadene og sitt karbonavtrykk.

Vi er totalleverandør av solcelleanlegg i Nord-Norge

Vi i Bodø Energi hjelper deg til å bli en del av det grønne skiftet. Vi leverer solcelleløsninger i hele Nord-Norge og bistår deg i hele prosessen, fra vurdering av muligheter til prosjektering og anskaffelse, med kvalifisert personell som har spesialkompetanse innen solcelleanlegg. Når det gjelder anskaffelse og montasje, samarbeider vi med Martom AS. Martom er en av Nord-Norges beste - og mest erfarne solcelle-leverandører. Sammen med dem leverer vi innovative solcellesystemer for bolig, hytte, bygg og næringseiendom. Vi bistår deg med kartlegging for å se på mulighetene for etablering av solcelleanlegg på bygningsmassen eller frittstående anlegg.

Har du spørsmål? 

Hvorfor velge solceller?

 • Kostnadsbesparelser: Reduser dine strømregninger betydelig. Solcelleanlegg gir din bedrift muligheten til å produsere egen fornybar energi, noe som gir langsiktige besparelser på energikostnadene.

 • Miljøvennlig profil: Vis at din bedrift tar miljøansvar på alvor. Ved å investere i solenergi bidrar du til redusert utslipp av klimagasser og støtter overgangen til en mer bærekraftig energiforsyning.

 • Økt konkurransekraft: Forbrukere og partnere setter stadig større pris på bærekraftige initiativer. Et solcelleanlegg kan gi din bedrift et positivt omdømme og øke konkurransekraften i markedet.

Hva tilbyr Bodø Energi?

 • Skreddersydde løsninger: Vi tilpasser solcelleanleggene etter dine spesifikke behov og forutsetninger. Uansett størrelse på din bedrift, finner vi den beste løsningen for deg.
 • Komplett tjeneste: Fra rådgivning og prosjektering til installasjon og vedlikehold – vi tar hånd om hele prosessen. Våre rådgivere sikrer at du får et effektivt og driftssikkert anlegg.
 • Energilagring: Integrer solcelleanlegget med batteriløsninger for å lagre overskuddsenergi til bruk når solen ikke skinner, noe som øker anleggets effektivitet og besparelser.
 • Overvåkning og styring: Moderne overvåkningssystemer som gir deg full kontroll og innsikt i energiproduksjonen i sanntid. Få varsler og rapporter om anleggets ytelse rett på mobilen eller datamaskinen.
 • Support og kundeservice: Våre kunderådgivere er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og løse eventuelle utfordrigner som måtte oppstå.

Gjør en kartlegging av solceller

En grundig kartlegging av solcellepotensialet på din bedrifts eiendom er essensiell for å sikre at investeringen gir maksimal avkastning. Her er noen viktige grunner til å gjøre en kartlegging:

 • Optimal utnyttelse av ressurser: En kartlegging hjelper med å identifisere de beste plasseringene for solcellepaneler, slik at du får mest mulig energi ut av tilgjengelig sollys.
 • Kostnadseffektiv planlegging: Ved å kartlegge dine behov og forutsetninger, kan vi skreddersy løsninger som er kostnadseffektive og som gir best mulig avkastning på investeringen.
 • Forhåndsidentifisering av utfordringer: En kartlegging avdekker potensielle utfordringer som skygge, bygningsstrukturer og andre faktorer som kan påvirke effektiviteten av solcelleanlegget.
 • Tilgang til støtteordninger: Med en grundig kartlegging kan vi hjelpe deg med å identifisere og søke om relevante støtteordninger og subsidier som kan redusere investeringskostnadene.
 • Langsiktig planlegging: Kartleggingen gir et godt grunnlag for langsiktig planlegging og vedlikehold, slik at du kan sikre stabil energiproduksjon og effektiv drift i mange år fremover.

Gjør en kartlegging

Solceller på landbrukseiendommer

Landbruksnæringen har unike muligheter og behov som gjør solceller til en ideell energiløsning:

 • Redusert energikostnad: Driftskostnadene i landbruket kan være høye, og solcelleanlegg kan bidra til betydelige besparelser ved å levere billig og stabil energi til gårdsdriften.
 • Bærekraftig produksjon: Landbruket er nært knyttet til naturen, og ved å bruke solenergi kan bønder redusere sin miljøpåvirkning og bidra til en mer bærekraftig matproduksjon.
 • Økt selvforsyning: Med solceller kan gårder produsere sin egen strøm, noe som reduserer avhengigheten av eksterne leverandører og øker energisikkerheten.
 • Støtteordninger og tilskudd: Det finnes flere støtteordninger spesielt rettet mot landbruket som gjør investering i solenergi mer økonomisk attraktiv.
 • Utnyttelse av eksisterende areal: Gårder har ofte store takarealer på fjøs og lagerbygninger som kan utnyttes til solcelleanlegg, noe som gjør det enkelt å integrere solenergi uten å beslaglegge dyrkbar jord.
 • Positivt omdømme: Forbrukere setter pris på bærekraftige landbruksprodukter. Ved å investere i solenergi kan gårder markedsføre seg som miljøvennlige og ansvarlige produsenter.

Sigurd Lund - Fagansvarlig solceller 

 

Telefon E-post Kontaktskjema

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå