Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Personvernerklæring

 

Bodø Energi er åpne om de personopplysningene vi samler inn om deg, og om hvordan disse personopplysningene brukes. Deltakelse i denne quizen i regi av Bodø Energi skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen er ment for å hjelpe deg som deltar i Bodø Energi sin quiz under Gakk Gakk Race 2022 med å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvor de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker. Denne personvernerklæringen gjelder for alle brukere eller deltakere på Bodø Energi sine aktiviteter, som erklæringen dekker.

  • Ansvar
    Bodø Energi er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Har du som deltaker spørsmål om personvern kan disse sendes til kunde@bodoenergi.no.

    Informasjonen vi samler inn
    Personopplysninger er enhver form for informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi samler inn dine personopplysninger for å kunne gjennomføre aktiviteter som har positiv verdi for deltakerne. Ved å registrere deg i denne quizen samler vi inn følgende opplysninger om deg:

          ·         Navn

          ·         Telefonnummer

  • Hvordan vi behandler dine personopplysninger
    Bodø Energi samler dine personopplysninger for å kunne gjennomføre quizen og kåre vinnere. Opplysningene vil lagres så lenge konkurransen varer. Så snart vinnerne er kåret og premiene er delt ut vil alle personopplysninger slettes.

  • Sletting av personopplysninger
    Bodø Energi vil slette dine personopplysninger når disse ikke lenger er nødvendig å beholde for den tjenesten eller aktiviteten som skal gjennomføres.

 

  • Deling av informasjon til tredjeparter
    Bodø Energi utleverer ikke dine personopplysninger til tredjeparter, utover det som vi til enhver tid er pålagt i lov å utlevere. For å levere våre tjenester benytter vi oss av databehandlere som behandle personopplysninger kun etter Bodø Energi sin instruks. Vår bruk av databehandlere er regulert i databehandleravtaler i henhold til personopplysningsloven og personvernforordningen.

  • Dine rettigheter
    Som bruker av tjenestene til Bodø Energi har du rett til å forespørre oss innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

    Bodø Energi behandler dine personopplysninger til tjenesteformål på bakgrunn av din deltakelse i denne quizen. Informasjon om deg brukes på bakgrunn av og i tråd med ditt samtykke. Ditt samtykke kan når som helst trekkes tilbake av deg. Tilbaketrekking av samtykke vil ikke påvirke lovligheten av behandling av dine personopplysninger i tiden frem til samtykket ble trukket.


    Dersom du mener Bodø Energi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende en klage til Datatilsynet.

  • Endringer i denne personvernerklæringen
    Bodø Energi forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne personvernerklæringen, vil brukeren bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd.