Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Vi installerer

Vi gjør de tekniske undersøkelsene før vi installerer laderen for deg. Under installasjon sjekker vi ladeboksen og sørger for at montering blir gjort innenfor gitte normer og forskrifter.

Bildene du legger ved i bestillingsskjemaet gir oss grunnlag til å vurdere ditt strømanlegg. Etter at du har sendt inn bestillingsskjema tar vår elektriker kontakt for å hente inn nødvendig informasjon om ditt strømanlegg.

Vi må vurdere sikringsstørrelsen til boligen, spenningsnivå i det området du bor og om du har 1 eller 3 fase kabel inn til huset.

Vi avtaler også tidspunkt for montering.

Du kan velge nedbetaling over tid eller betale laderen med et engangsbeløp. Ved nedbetaling faktureres du over strømregningen.

Hvis du ikke har overspenningsvern må det installeres sammen med laderen. Da informerer vi deg på forhånd. Prisen på ferdig montert overspenningsvern er kr 2.250 inkl. MVA og faktureres direkte fra installatør.