Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Før du bestiller


Sjekk dette:
  • Om du har overspenningsvern montert i sirkingsskapet.
  • Om du har plass til en sikring og evt. overspenningsvern i sikringsskapet.

For å koble til nett kan man bruke den integrerte 4G tilkoblingen eller koble ladeboksen til eksisterende WiFi. Dette er ikke avgjørende for at laderen skal fungere, men en mulighet til å kontrollere laderen via app.

Hvis du ikke har overspenningsvern må den installeres sammen med laderen. Prisen på ferdig montert overspenningsvern er fra kr 3000 inkl. mva og faktureres direkte fra installatør.

Usikker om du har overspenningvern eller nok plass i sikringsskapet? Last opp bilde av ditt sikringsskap inkl. kursfortegnelsen i bestillingsskjemaet, eller send til kunde@bodoenergi.no, så hjelper vi deg med det tekniske.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå