Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Spotpris bedrift

Denne strømavtalen passer for bedrifter og boligorganisasjoner som tåler prissvingninger, og som kan styre forbruket sitt til den tiden av døgnet prisen er på det rimeligste. Du faktureres for det faktiske strømforbruk time for time.

 

Stig Kaspersen - Bedriftsrådgiver

Telefon E-post
 

Hvordan bestille?

Fyll ut kontaktskjema for bestilling av strøm for din bedrift. Når henvendelsen din er mottatt vil vår kunderådgiver ta kontakt med deg for å finne den strømavtalen som passer best for din bedrift. Alle priser til bedrift er eks. mva.

Spotpris

Spotpris er en strømavtale der du betaler den faktiske prisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Prisene bestemmes av tilbud og etterspørsel på strømbørsen. Med spotpris har du som kunde større mulighet til å påvirke strømregningen din ved å bruke strøm i deler av døgnet hvor strømprisen normalt er lavest (f.eks. midt på dagen eller sent på kvelden).

Dersom du ønsker å redusere strømregningen din og fokusere på å bruke strøm i de timene i døgnet strømprisen er lavest, vil dette være en riktig strømavtale for deg. Eksempelvis kan du spare noen kroner ved å lade elbilen din om natten, da strømprisene er lavere enn på dagtid.

Månedsprisen blir da beregnet ved at forbruket pr. time blir multiplisert med timeprisene fra Nord Pool Spot for den aktuelle timen. Påslag som inkluderer dekning av elsertifikat og administrasjonsgebyr kommer i tillegg på din strømfaktura.

Avtalen har ingen bindingstid.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet - handler du hos oss blir pengene i lokalsamfunnet.

Her kan du se hva strømprisen er akkurat nå, og hva den skal bli. Husk å velge riktig prisområde og velge riktig valuta. (Bodø og Salten Ligger i NO4, også kalt Tromsø på Nord-Pool).

Prisliste for våre strømprodukter for privatmarkedet er tilgjengelig her.

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal, strømpris.no.

Energioppfølgingssystem 

(EOS) hjelper dere med å få oversikt og kontroll over energibruken. Bedre kontroll kan gi reduserte kostnader og økt forutsigbarhet. Dere kan enten utvikle og etablere deres eget system for energioppfølging, eller kjøpe og ta i bruk tilpassede EOS-løsninger fra leverandører i markedet. Vi tilbyr EOS-system fra en tredjepartsløsning fra 99,- per mnd

 Energioppfølgingssytstem

Opprinnelsesgaranti

Opprinnelsesgaranti er en merkeordning for elektrisitet som garanterer at en viss mengde fornybar strøm er produsert ved et bestemt kraftverk. Kjøper du opprinnelsesgaranti vil det bidra til mer produksjon av fornybar strøm.

Det er kraftleverandørene som kjøper opprinnelsesgarantier for å dokumentere overfor sine kunder hvilken type kraft de leverer. Opprinnelsesgaranti er en frivillig ordning. Opprinnelsesgarantien skal i tillegg til å oppgi energikilde benyttet i produksjon, oppgi sted og tidspunkt for produksjon.

Elsertifikat

Elsertifikater er en støtteordning med hensikt å stimulere til økt produksjon av fornybar strøm. Forbrukerne betaler for denne ordningen ved at strømselskapene legger kostnaden inn i strømprisen. Les mer om elsertifikater på Norges vassdrags- og energidirektorats nettsider.

Påslag

Påslag er et pristillegg vi kraftleverandørene tar i tillegg til spotprisen. Påslag kan oppgis som et fastbeløp og/eller som et beløp per kWt, og er tatt med i strømkostnaden du ser hos oss.

Hva er en plusskunde?

Som plusskunde har du allerede installert utstyr for kraftproduksjon (som f.eks. solcelleanlegg/vindmølle), og som i perioder produserer mer strøm enn det du selv bruker. Overskuddsstrømmen selges da tilbake til strømleverandøren din.

Hvordan fungerer det? 

Vi kjøper overskuddsstrømmen din til spotpris fra Nord Pool, time for time.

Hvordan bli plusskunde?

Så lenge dere har en måler som registrerer overskuddsstrøm som transporteres tilbake til markedet, vil vi fange opp dette og kreditere dere for salget på neste strømfaktura. Ta kontakt med oss dersom dere har produsert overskuddsstrøm som ikke er blitt kreditert dere.

Ta kontakt med oss her for å få mer informasjon om å bli plusskunde.

Ladeløsning for elbil til bedrift Solceller til næringsbygg

 

 

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår bedriftsrådgiver for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå