Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Forvaltning bedrift

Spot med forvaltning kombinerer prissikring og spotpris. Målet er å unngå de høyeste pristoppene.

Hvordan bestille?

Fyll ut kontaktskjema for bestilling av strøm for din bedrift. Når henvendelsen din er mottatt vil vår kunderådgiver ta kontakt med deg for å finne den strømavtalen som passer best for din bedrift. Alle priser til bedrift er eks. mva.

Forvaltning 

Spot med forvaltning kombinerer prissikring og spotpris. Målet er å unngå de høyeste pristoppene. Våre forvaltere kjenner markedet og jobber for å oppnå gode sikringspriser for deg. Det vil si innkjøp av strøm til en bestemt pris frem i tid. Slike strømavtaler er svært vanlig for bedrifter og det offentlige.

Avtalen kan sammenlignes med å spare i fond fordi det er mulig å oppnå avkastning. Noen måneder kan prisen bli høyere enn spotprisen. Historisk sett har avtalen gitt gode resultater.

Forvaltningsavtaler vil være for deg med forbruk fra 1 GWH og oppover.

Kontakt Ole Angellsen dersom du er interessert i strømavtalen Forvaltning

Telefon E-post Kontaktskjema

 

Energioppfølgingssystem 

(EOS) hjelper dere med å få oversikt og kontroll over energibruken. Bedre kontroll kan gi reduserte kostnader og økt forutsigbarhet. Dere kan enten utvikle og etablere deres eget system for energioppfølging, eller kjøpe og ta i bruk tilpassede EOS-løsninger fra leverandører i markedet. Vi tilbyr EOS-system fra en tredjepartsløsning fra 99,- per mnd

 Energioppfølgingssytstem

Opprinnelsesgaranti

Opprinnelsesgaranti er en merkeordning for elektrisitet som garanterer at en viss mengde fornybar strøm er produsert ved et bestemt kraftverk. Kjøper du opprinnelsesgaranti vil det bidra til mer produksjon av fornybar strøm.

Det er kraftleverandørene som kjøper opprinnelsesgarantier for å dokumentere overfor sine kunder hvilken type kraft de leverer. Opprinnelsesgaranti er en frivillig ordning. Opprinnelsesgarantien skal i tillegg til å oppgi energikilde benyttet i produksjon, oppgi sted og tidspunkt for produksjon.

Elsertifikat

Elsertifikater er en støtteordning med hensikt å stimulere til økt produksjon av fornybar strøm. Forbrukerne betaler for denne ordningen ved at strømselskapene legger kostnaden inn i strømprisen. Les mer om elsertifikater på Norges vassdrags- og energidirektorats nettsider.

Påslag

Påslag er et pristillegg vi kraftleverandørene tar i tillegg til spotprisen. Påslag kan oppgis som et fastbeløp og/eller som et beløp per kWt, og er tatt med i strømkostnaden du ser hos oss.

Hva er en plusskunde?

Som plusskunde har du allerede installert utstyr for kraftproduksjon (som f.eks. solcelleanlegg/vindmølle), og som i perioder produserer mer strøm enn det du selv bruker. Overskuddsstrømmen selges da tilbake til strømleverandøren din.

Hvordan fungerer det? 

Vi kjøper overskuddsstrømmen din til spotpris fra Nord Pool, time for time.

Hvordan bli plusskunde?

Så lenge dere har en måler som registrerer overskuddsstrøm som transporteres tilbake til markedet, vil vi fange opp dette og kreditere dere for salget på neste strømfaktura. Ta kontakt med oss dersom dere har produsert overskuddsstrøm som ikke er blitt kreditert dere.

Ta kontakt med oss via kontaktskjema for å få mer informasjon om å bli plusskunde.

Ladeløsning for elbil til bedrift Solceller til næringsbygg

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår bedriftsrådgiver for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå