Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Innkjøpspris bedrift

Innkjøpspris følger prisutviklingen på kraftbørsen Nord Pool. Strømprisen du betaler baseres på et gjennomsnitt av markedsprisen og vektlegges når på døgnet forbruket er størst.

 

Stig Kaspersen - Bedriftsrådgiver

Telefon E-post
 

Hvordan bestille?

Fyll ut kontaktskjema for bestilling av strøm for din bedrift. Når henvendelsen din er mottatt vil vår kunderådgiver ta kontakt med deg for å finne den strømavtalen som passer best for din bedrift. Alle priser til bedrift er eks. mva.

Innkjøpspris

Innkjøpspris følger prisutviklingen på kraftbørsen Nord Pool. Strømprisen du betaler baseres på et gjennomsnitt av markedsprisen og vektlegges når på døgnet forbruket er størst. Innkjøpspris utregnes etterskuddsvis og vil inneholde gebyrer, renter og andre handelskostnader som Bodø Energi har til innkjøpet av kraft. Historisk sett har denne kostnaden variert mellom 0,6 - 1,5 øre per kWh. I tillegg kommer et månedlig fastbeløp på kr. 29,- og 4,9 øre/kWh i påslag inkludert lovpålagt elsertifikat (priser gjelder kunder med strømabonnement i Nord-Norge da det er MVA-fritak for private kunder som bor i Nord-Norge).

Fordi denne avtalen følger markedsutviklingen, vil strømprisen variere i løpet av året, eksempelvis er det ofte dyrere på vinteren når det er kaldt og forbruket er høyt. Avtalen har ingen bindingstid. Prisen gjelder for et forbruk inntil 50.000 kWt.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet - handler du hos oss blir pengene i lokalsamfunnet.

Prisliste for våre strømprodukter for privatmarkedet er tilgjengelig her.

Avtalen kan sammenlignes med andre avtaler på Forbrukerrådets strømprisportal, strømpris.no.

Energioppfølgingssystem 

(EOS) hjelper dere med å få oversikt og kontroll over energibruken. Bedre kontroll kan gi reduserte kostnader og økt forutsigbarhet. Dere kan enten utvikle og etablere deres eget system for energioppfølging, eller kjøpe og ta i bruk tilpassede EOS-løsninger fra leverandører i markedet. Vi tilbyr EOS-system fra en tredjepartsløsning fra 99,- per mnd

 Energioppfølgingssytstem

Opprinnelsesgaranti

Opprinnelsesgaranti er en merkeordning for elektrisitet som garanterer at en viss mengde fornybar strøm er produsert ved et bestemt kraftverk. Kjøper du opprinnelsesgaranti vil det bidra til mer produksjon av fornybar strøm.

Det er kraftleverandørene som kjøper opprinnelsesgarantier for å dokumentere overfor sine kunder hvilken type kraft de leverer. Opprinnelsesgaranti er en frivillig ordning. Opprinnelsesgarantien skal i tillegg til å oppgi energikilde benyttet i produksjon, oppgi sted og tidspunkt for produksjon.

Elsertifikat

Elsertifikater er en støtteordning med hensikt å stimulere til økt produksjon av fornybar strøm. Forbrukerne betaler for denne ordningen ved at strømselskapene legger kostnaden inn i strømprisen. Les mer om elsertifikater på Norges vassdrags- og energidirektorats nettsider.

Påslag

Påslag er et pristillegg vi kraftleverandørene tar i tillegg til spotprisen. Påslag kan oppgis som et fastbeløp og/eller som et beløp per kWt, og er tatt med i strømkostnaden du ser hos oss.

Hva er en plusskunde?

Som plusskunde har du allerede installert utstyr for kraftproduksjon (som f.eks. solcelleanlegg/vindmølle), og som i perioder produserer mer strøm enn det du selv bruker. Overskuddsstrømmen selges da tilbake til strømleverandøren din.

Hvordan fungerer det? 

Vi kjøper overskuddsstrømmen din til spotpris fra Nord Pool, time for time.

Hvordan bli plusskunde?

Så lenge dere har en måler som registrerer overskuddsstrøm som transporteres tilbake til markedet, vil vi fange opp dette og kreditere dere for salget på neste strømfaktura. Ta kontakt med oss dersom dere har produsert overskuddsstrøm som ikke er blitt kreditert dere.

Ta kontakt med oss her for å få mer informasjon om å bli plusskunde.

Ladeløsning for elbil til bedrift Solceller til næringsbygg

 

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår bedriftsrådgiver for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå