Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Fastpris

Ta kontakt via kontaktskjema eller med vår bedriftsrådgiver dersom du er interessert i fastpris.

Fastpris

Med en fastprisavtale betaler du en fast pris per kilowattime (kWh). Du slipper dermed å bekymre deg dersom strømprisen øker. Med fastpris låser du deg til en avtalt pris over en periode. Dersom strømprisen stiger, slipper du altså å betale mer per kWh. Dersom strømprisen skulle bli lavere, vil du fortsatt betale den avtalte prisen. Ingen vet helt sikkert hva strømprisene kommer til å bli, dette avhenger blant annet av været, samt produksjon og forbruk av strøm i Norden. 

Fastpris må ikke forveksles med "fast månedspris" eller "mobilprising av strøm". En fastprisavtale gir deg fordelen av å ha en forutsigbar strømregning.

Stig Kaspersen - Bedriftsrådgiver

Telefon E-post

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår bedriftsrådgiver for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå