Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Kartlegging av solcelleanlegg

Vi bistår deg med kartlegging for å se på mulighetene for etablering av solcelleanlegg på bygningsmassen eller frittstående anlegg.

I vår grundige kartleggingsprosess benytter vi informasjon fra bl.a. driftsleder, digitale kart og befaring. Kartleggingen består av:

  • En analyse av bygningens strømforbruk for å gi skreddersydde råd om optimal størrelse på investeringen i solenergi.
  • Undersøkelse av bygningens elektriske anlegg og mulighetene for nødvendig utvidelse for installasjon av solcelleanlegg.
  • Vurdering av føringsveier og plassering av omformere.
  • Velge de mest hensiktsmessige metoder for montering av solcellepanelene.

Fyll ut kontaktskjemaet så kontakter vi deg for pris på kartleggingen.

Har du spørsmål? 

Vi anvender avansert programvare som PV*Sol, et dynamisk simuleringsprogram med 3D-visualisering og detaljert skyggeanalyse. Dette gjør det mulig å nøyaktig beregne solcelleanlegg i kombinasjon med apparater, batterisystemer og elektriske kjøretøy.

Ved avslutningen av vår kartlegging mottar kundene en kortfattet rapport som inneholder kostnadsestimater for installasjon, prognoser for ytelse og en økonomisk analyse. Denne rapporten er essensiell som dokumentasjon for forespørsler om tilbud og søknader om økonomisk støtte.

Vi kan også se på muligheter for smarte energiløsninger som optimaliserer energibruken og reduserer energitap. Energilagringssystemer, som batterier, kan også være en viktig komponent for å lagre overskuddsenergi og utjevne produksjonstopper.

Vi i Bodø Energi er klare til å hjelpe deg til å bli en del av det grønne skiftet. Vi bistår i hele prosessen, fra vurdering av muligheter til prosjektering og anskaffelse, med kvalifisert personell som har spesialkompetanse innen solcelleanlegg. Kontakt vår fagansvarlig for solceller for en hyggelig solcelleprat eller fyll ut kontaktskjema, så kontakter vi deg.


Sigurd Lund - Fagansvarlig solceller 
 

Telefon E-post

Send oss en melding


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå