Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Kjøp billig strøm lokalt

Bodø Energi Kraftsalg selger gode og billige strømavtaler

Billige strømavtaler

Alle våre kunder er viktige for oss, derfor jobber vi hele tiden for å tilby gode strømavtaler. Vi tilbyr avtale med både innkjøpspris og fastpris, og hjelper deg gjerne med å finne en god avtale tilpasset ditt forbruk.

Handler du lokalt, bidrar du også til lokalsamfunnet. Vi sponser idrett, kultur og frivillighet!  

God kundeservice og kundefordeler

Vi er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet og våre kunder. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Derfor har vi ingen robot som svarer deg på telefonen, men hyggelige rådgivere som hjelper deg etter få sekunder. Du kan også besøke oss på kontoret sentralt i Bodø, eller bruke vår app som har en rekke kjekke funksjoner og gode kundefordeler.

Vi er lokale og like billige. Vi har gode strømavtaler tilpasset ditt forbruk, og vi hjelper deg gjerne med å finne avtalen som passer deg best. Om du vil, tar vi gjerne en hyggelig prat for å sammenlige dine strømutgifter og gi deg et tilbud.

Ole Angellsen har god erfaring med energi og hjelper din bedrift med grønn omstilling og egenprodusert energi.Kontakt oss om du ønsker mer informasjon og en billig strømavatle

Epost: kunde@bodoenergi.no

Telefon: (+47) 75 54 51 00  

 

Kunderabatt for deg

Vi ønsker å gi deg som kunde en merverdi, derfor tilbyd vi både kundefordel og kunderabatt på elbillader. Som strømkunde hos oss får du 1000 kr rabatt på elbillader. Les mer her for elbillader for private hjem eller her for elbillader for borettslag/sameie.

 

 
Bilde av elbil og utsikt
 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå