Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Nå er strømmen rekordbillig - sikre deg en god avtale

Bodø Energi Kraftsalg selger gode og billige strømavtaler

Rekordbillig strøm

Strømprisen er for tiden historisk lav og juni-prisen var den billigste noen sinne. Prisfallet skyldes unormalt milde temperaturer, samt mye nedbør og vind. Dagsprisen på kraftbørsen ligger på omtrentlig 3 øre/kWh.

Strømprisen avhenger av produksjon og forbruk i Norden, og blir fastsatt på kraftbørsen Nord Pool, hvor alle nordiske kraftselskap handler strøm. Dersom det produseres mer strøm enn vi bruker, vil strømmen selges til utlandet via overføringskabler. Vanligvis er strømmen dyrere om vinteren, da forbruket er høyt fordi det er kaldt, og produksjonen er lav fordi det er lite nedbør.

Billige strømavtaler, god kundeservice og kundefordeler

Bodø Energi Kraftsalg er en lokal strømleverandør som er opptatt av å gi tilbake til lokalmiljøet og våre kunder. Hver enkelt kunde er viktig for oss, og vi bryr oss om at du som kunde skal være fornøyd. Derfor har vi ingen robot som svarer deg på telefonen, men hyggelige rådgivere som hjelper deg etter få sekunder. Du kan også besøke oss på kontoret sentralt i Bodø, eller bruke vår app som har en rekke kjekke funksjoner og gode kundefordeler.

Vi er lokale og like billige. Vi har gode strømavtaler tilpasset ditt forbruk, og vi hjelper deg gjerne med å finne avtalen som passer deg best. Om du vil, tar vi gjerne en hyggelig prat for å sammenlige dine strømutgifter og gi deg et tilbud.

Ole Angellsen har god erfaring med energi og hjelper din bedrift med grønn omstilling og egenprodusert energi.Kontakt oss om du ønsker mer informasjon og en billig strømavatle

Epost: kunde@bodoenergi.no

Telefon: (+47) 75 54 51 00  

Billigst strøm i Nord-Norge

Private husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark er fritatt moms på strøm, som gjør at strømmen er billigere i Nord-Norge. I 1969 ble private husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark vedtatt fritak for moms på strøm, grunnet kalde temperaturer og høyere strømforbruk. Vedtaket gjelder for over 260 000 husholdninger i Nord-Norge. Å være fritatt moms på strøm kan utgjøre fra 3000 til 10 000 kr årlig for en husholdning.

 
Bilde av elbil og utsikt
 

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå