Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ladeanlegg og drift av ladestasjoner til bedrifter og næringsparker

Vi hjelper din bedrift med en ladeløsning tilpasset ditt behov.

Et soleklart konkurransefortrinn

Stadig flere bruker elbiler på jobb, både kunder og ansatte. Muligheten for å lade elbilen på jobb er dermed et stort konkurransefortrinn, og viser en bevissthet om miljøvennlige løsninger. Med våre ladestasjoner er du raskt i gang med utslippsfrie el-varebiler. Hvis bedriften vil utvide elbilparken, er det enkelt å øke antall ladepunkter.

Har du spørsmål?

Ladetorg - Effektiv og enkel lading

Med ladetorg fremstår bedriften som attraktiv og fremtidsrettet, i tillegg til flere andre fordeler:

 • Bedriften tilrettelegger for trygg og lovlig lading.

 • Ladetorg gir mulighet for elektrifisering av bilparken - positivt både for bærekraft og driftskostnader.
 • Anlegget kan benyttes både av ansatte, besøkende kunder eller beboere i området.
 • Laderne leveres med gratis administrasjonssystem som gjør oversikt over forbruk og kostnader enkelt å administrere.
 • Investeringen kan dekkes via ladeinntekter.
 • Anlegget kan enkelt utvides med flere ladeplasser etter behov.
 • Ladeløsningen passer alle elbiler.

Leasingavtale på ladeanlegg

Elbil er lønnsomt for bedrifter, men for å sikre effektiv, lovlig og trygg lading er elbillader en nødvendighet. Vi tilbyr gunstig leasing av ladeanlegg til bedrifter. Dette gjør at din bedrift kan fordele kostnaden på ladeanlegget over flere år.

 • Ladetorget kan kjøpes ut for en månedsleie etter fem år. Månedsleie varierer da den inkluderer både ladeutstyr, elektrisk installasjon og gravearbeid.
 • Ladetorg gir mulighet for elektrifisering av bilparken - positivt for bærekraft og driftskostnader.
 • Laderne leveres med gratis administrasjonssystem - for enkel oversikt over forbruk og kostnader.
 • Anlegget kan enkelt utvides med flere ladeplasser etter behov.
 • Laderen er en smart elbillader som passer til alle elbiler.

Så mye sparer din bedrift

Hos oss setter man pris på at lokale bedrifter trapper opp sitt miljømessige engasjement. Nå har det også blitt god butikk å tenke bærekraftig. Hvis du kjører 20.000 kilometer i året kan du spare 20.000-25.000 kroner på én bil alene ved å skifte til elektrisk. Da har man også tatt høyde for at kapasiteten til en elbil påvirkes av terreng og temperatur.

Unik lader med fasedeling: opptil 60% mer effektivt

I hovedsak finnes det to typer ladere: smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec Pro er en smartlader, som for eksempel gir deg kontinuerlig oversikt over forbruk. I tillegg har Zaptec et unikt system for fasedeling, som i praksis betyr at strømmen deles og prioriteres mellom bilene.

På denne måten vil kapasiteten av tilgjengelig strøm utnyttes mer effektivt. Eksempelvis vil en bil som er nesten fulladet få tilført mindre strøm enn biler som er nesten utladet, og dermed vil strømkapasiteten utnyttes og fordeles best mulig - opptil 60% mer effektivt enn tradisjonelle ladesystemer.
 

 

Bestill gratis befaring hos oss

Vi ordner alt det praktiske for deg. Bestill gratis befaring hos oss, så hjelper vi deg med hele prosessen. Under befaringen vil vi beregne pristilbud for montering av ladeanlegget. Prisen vil variere ift arbeidsomfanget, antall ladere, tilgjengelig kapasitet, behov for graving osv. Når ladetorget er installert på parkeringsplassen vil alle ansatte og besøkende med elbil kunne lade uavhengig av biltype. Integrert betalingsløsning gjør det mulig for din bedrift å innhente inntekter om ønskelig, ved å bestemme separate priser for ansatte og besøkende.

Bestill gratis befaring

 


 

 Kontakt vår ekspert på elbillading 

Roy Navjord - vår ekspert innen elbillading

Roy Navjord

Telefon E-post 

 

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår ekspert på elbillading for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå