Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Ledige stillinger

Bærekraft står svært sentralt i vår innovasjon, utvikling og drift. Vi jobber strategisk for det grønne skiftet og har løftet FNs bærekraftsmål høyt i dette arbeidet. Som ansatt i Bodø Energi er du med å direkte påvirker vårt felles fremtidige samfunn.

Bodø Energi AS skal være et attraktivt og lønnsomt konsern i vekst. Vi jobber kontinuerlig med å videreutvikle og posisjonere konsernet best mulig i et marked som endrer seg raskt. Dette for å skape verdier for samfunnet, våre kunder og vår eier.

Vårt samfunnsoppdrag: - Vi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn
Vårt hovedmål: Vi skal være et attraktivt og lønnsomt konsern med fokus på bærekraftig utvikling av samfunnet.

Vi i Bodø Energi har høyt kundefokus, tar ansvar for miljøet rundt oss og vi er nysgjerrige. Vi deler kompetanse og ser og inkluderer hverandre. Vi gir tilbakemelding for å bli bedre – sammen.

 

Tre hyggelige ansatte hos Bodø Energi Kraftsalg

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med kompetente og engasjerte mennesker!

Frost Kraftentreprenør søker elsikkerhetsingeniør i Troms og Nordland

Elsikkerhetsingeniør i Troms og Nordland

Nord-Norges største kraftentreprenør har en ledig stilling som Elsikkerhetsingeniør i Troms og Nordland. Søknadsfrist 6. juni.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå