Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Åpen søknad

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med kompetente og engasjerte mennesker!

Ansatte i Bodø Energi

Send oss en søknad

Dersom du ikke finner noen ledige stillinger på vår nettside som passer deg, vil vi gjerne at du sender oss en åpen søknad. 
I søknaden er det fint om du skriver litt om hvem du er, eventuell utdanning og/eller erfaring, hvorfor du ønsker å jobbe hos oss, samt hvilke rolle du kunne tenke deg i Bodø Energi.

Åpen søknad og CV sendes til HR-direktør Turid Bardo eller HR-rådgiver Karoline H. Steen.  
 

HR-direktør

Turid Bardo

Telefon  E-post

 

HR-rådgiver

Karoline H. Steen

Telefon  E-post

  

Om Bodø Energi 

Bodø Energi har hovedkontor i Bodø og er 100 % eid av Bodø Kommune. Selskapet utøver eierskap i datterselskaper og har også mindre eierposter i andre selskap. Morselskapet leverer stabstjenester til datterselskapene Bodø Energi Kraftsalg, Bodø Energi Varme, Frost Kraftsentreprenør, Fjuel Bodø og PwrUp. Disse selskapene leverer blant annet energisalg, elbilladere, byggestrøm, solcelleanlegg, fjernvarme, entreprenørtjenester, landstrøm til båter og skip i Bodø havn og utbygging høyeffekt ladeinfrastruktur i Nordland. 

I Bodø Energi jobber vi for å kontinuerlig effektivisere og videreutvikle eksisterende virksomhet til beste for samfunnet, kundene og vår eier. Bærekraft står svært sentralt i vår innovasjon, utvikling og drift. Vi jobber strategisk for det grønne skiftet og har løftet FNs bærekraftsmål høyt i dette arbeidet. Som ansatt i Bodø Energi er du med å direkte påvirker vårt felles fremtidige samfunn. Det er også viktig for oss å bidrar til utvikling av Bodø og omegn, derfor støtter vi lokal idrett, kultur og frivillighet gjennom ulike sponsorater og samarbeidsavtaler.

I Bodø Energi har vi en visjon om å skape fornybare og bærekraftige energiløsninger og morgendagens samfunn. Vi har høyt kundefokus, tar ansvar for miljøet rundt oss og vi er nysgjerrige. Vi deler kompetanse og ser og inkluderer hverandre. Vi gir tilbakemelding for å bli bedre – sammen. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå