Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Solceller for næringsbygg og bedrift

Solceller har stort potensiale i Nord-Norge, og gir muligheter både for å kutte effekttopper og for grønn vekst.

Solceller er en god investering og har høy produksjonsevne i Nord. Kutt effektledd med egenprodusert energi.

Vi hjelper deg med grønn investering

Vi har over 100års erfaring med energi, og har hatt plusskunder i en årrekke. Solceller har god virkningsgrad i Nord og er viktig for å kutte effekttopper. Solcellepanelene kan monteres både på tak og vegger ettersom hva som utnytter lokale solforhold best. Anlegget kan tilpasses etter hva som passer bygget best, og det er ikke nødvendig å perforere taket.

Ole Angellsen har god erfaring med energi og hjelper din bedrift med grønn omstilling og egenprodusert energi.Kontakt direktør Ole Angellsen for et tilbud på solceller

Telefon Ole: (+47) 474 63 626
Epost Ole: ole.angellsen@bodoenergi.no 

Solceller har høy virkningsgrad i Nord

Vi har hatt plusskunder med solceller i en årrekke og erfarer at effektiviteten på solceller er god i Bodø. Det er i hovedsak breddegraden som avgjør intensiteten av solinnstrålingen, men også årstider, vær og helningsvinkel påvirker effekten. Det stemmer derfor at norge og Nord-Norge har mindre sol en sørlig områder i Europa, men dette betyr ikke at solproduksjon er mindre effektivt.

Solceller har høyere virkningsgrad ved lave temperaturer, detteer fordi temperatur regulerer spenning, og spenningen øker i kulde. Maksimalt effekt av solcellene får man ved minus fem grader, og effektiviteten synker med opptil 65% når temperaturen er over 25 grader. Solceller har et stort potensiale i Nord-Norge, derfor satser vi på sol.  

Bodø Energi Kraftsalg selger solceller til næringsbygg og bedrifter, produser egen energi og kutt effekttopper.

Send oss en melding


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen