Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi

Logoen til Bodø 2024

Bodø2024

Samarbeidet mellom Bodø Energi og Bodø2024 skal sørge for at Bodø er en attraktiv by å vokse opp i.

Les mer om vårt samarbeid

Statsekretæren framhevet fjernvarmens rolle

— Fjernvarme er ikke bare energieffektivisering; det er en avgjørende komponent for et mer fleksibelt og robust energisystem, sa statssekretær Elisabeth Sæther fra Energidepartementet under åpningssesjonen på Urban Energi,

Energihub Bodø Havn baner veien for bærekraftig sjøfart

I en paneldebatt ved Zero konferansen, belyste en gruppe fremtredende aktører hvordan norske havner kan være drivkraften bak en grønnere skipsfart.

Bodø Energi og Marcialonga Arctic Ski Race inngår samarbeid

Bodø Energi på lag med Marcialonga Arctic Ski Race

Bodø Energi inngår samarbeidsavtale med Marcialonga Arctic Ski Race og oppfordrer andre bedrifter til å bli med på laget og skape en unik ski-festival i Bodø.

Koret som sprer lys

Willy opplevde å miste kona, bit for bit, når Randi ble rammet av Alzheimers. Nå har Demenskoret «Vænna førr livet» blitt et avgjørende lyspunkt i mørket.

Lad bilen din med Glimt-lader

Med det økede engasjementet rundt Glimt har Bodø Energi sammen med Zaptec produsert et begrenset opplag av Glimt-ladestasjoner. Ideen ble til med et ønske om å være med på å farge Bodø gul.

Nå kan overskuddsenergien bli utnyttet

Bodø Energi Varme og GreenH samarbeider om utnyttelse av overskuddsenergi fra det planlagte hydrogenanlegget på Langstranda. Prosjektet er det første av sitt slag innen hydrogenproduksjon, og vil kunne sette standarden for resten av bransjen.

Dette får du i strømstøtte

Mindre vind og lavere temperaturer er en av hovedårsakene til at strømprisen øker på vinterstid. Dette fører også til at strømstøtten slår inn.

De mannlige ansatte i Bodø Energi lar barten gro

Som en markering av Movember har Bodø Energi som konsern tatt initiativ til å sette fokus på mannehelse. Med over 90 % mannlige ansatte, mener vi det er naturlig å engasjere seg i denne globale bevegelsen. Derfor er alle de mannlige ansatte i Bodø Energi utfordret til å delta.

Bodø Energi Gaven

Bodø Energi Gaven til en unik historie fra Bodøs underverden

På 90-tallet ble Bodø rammet av en bølge narkotikasmugling som kastet lange skygger over byen. Historien om smuglingen av opiumsvalmuene er nå satt under lupen av Sondre K. Jensen og Chris Slettvoll fra Akt Produksjon AS, i samarbeid med Bodø-bandet ELSK og Kirkens Bymisjon Nordland.

Kundeservice

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå