Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Hvordan regnes beløpet ut på min faktura?

Med den nye AMS-målerne registreres forbruket ditt fortløpende og innrapporterer data om ditt forbruk ned på timenivå. Det vil si at måleren regner ut hvor mye strøm du bruker per time og ganger det med strømpris på det gitte tidspunktet (avhenger av hvilken strømavtale du har). 

Kunder med flere målere opplever at målerne kan fremstå med forskjellig strømpris. Detter er fordi de har brukt strøm i ulike mengder og til ulik tid.

Hvis du bruker en større andel av forbruket ditt i timer der strømprisen er høy, vil summen av alle timene trekke opp gjennomsnittsprisen opp. Hvis du bruker en større andel av forbruket ditt i timer der strømprisen er lav, vil summen av alle timene trekke ned gjennomsnittprisen.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå