Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Vi installerer

Vi gjør de tekniske undersøkelsene før vi monterer laderen for deg. Under montering sjekker vi ladeboksen og sørger for at monteringen blir gjort innenfor gitte normer og forskrifter.

Bildene du legger ved i bestillingsskjemaet gir oss grunnlag til å vurdere ditt strømanlegg. Etter at du har sendt inn bestillingsskjema tar vår kunderådgiver kontakt for å hente inn nødvendig informasjon om ditt strømanlegg.

Vi må vurdere sikringsstørrelsen til boligen, spenningsnivå i det området du bor, samt om du har 1 eller 3 fase kabel inn til huset.

Vi avtaler også tidspunkt for montering.

Du kan velge avbetaling over tid eller betale laderen med et engangsbeløp. Ved avbetaling faktureres du over strømregningen fra Bodø Energi.

Hvis du ikke har overspenningsvern må det installeres sammen med laderen. Dette kartlegges på forhånd. Pris for ferdig montert overspenningsvern er fra kr 3000 inkl. mva.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå