Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Tilleggsutstyr til Futurehome Charge

Gjør ladingen smartere, enklere og bedre med riktig tilleggsutstyr.

Ekstra stikkontakt til Smarthub

Dersom det ikke er plass til Smarthub fordi alle tilgjengelige stikkontakter i nærheten av internettmodemet er i bruk, kan vi montere ny stikkontakt for deg. Pris på stikkontakt med dobbelt uttak eller fireveis uttak ferdig montert 990 kr. Denne prisen forutsetter at ny stikkontakt tilkobles jordet kurs. 

Futurehome Zigbee Termostat 

Vi tilbyr Futurehome Zigbee Termostat ferdig montert til 2190 kr. Med denne termostaten vil du få mer i Enova-støtte. Futurehome Zigbee Termostat gjør at du kan opprette og tilpasse temperaturprogrammer etter dine behov, og den kan enkelt integreres med andre smarte enheter i Futurehome-økosystemet. Spare energi har aldri vært enklere!

Futurehome Zigbee Termostat er designet spesielt for norske husstander, og lar deg styre temperaturen med et enkelt trykk på skjermen. Denne moderne termostaten installeres enkelt av elektriker og støtter følere på 10, 12, 15 og 47 kOhm. Med en kapasitet på 16A/3600W, håndterer den alle dine behov uten vanskeligheter. Gjør hverdagen mer komfortabel og energieffektiv med denne smarte løsningen.

Teknisk informasjon:

ETIM Class

EC011309 – Romtermostat med klokke

Produsent

Futurehome AS

Produktnummer

Co002

Farge

Hvit

Spenning

230 V AC

Belastning

16 A

Effekt

3600 W

Høyde (mm)

55

Bredde (mm)

55

Dybde (mm)

24

Kommunikasjon

Zigbee 3.0

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå