Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Endringer i eFaktura

Opplever du plutselig endring i hvem som mottar eFaktura?


Fra 1. desember innførte bankene eFaktura 2.0. Med eFaktura 2.0 er det nå strømabonnomenten som blir fakturert.

Dersom du ønsker å motta faktura fra oss må vi overføre strømabonnementet i ditt navn. Du må også registrere i nettbanken din at du alltid ønsker å motta eFaktura fra leverandører. 

Overgangen til eFaktura 2.0 gjør at vi ikke kan tilby en avtale som sender din faktura til en annen privatperson. Under forutsetning at du har akseptert eFaktura fra alle i nettbanken din.

eFaktura 2.0 er landsdekkende og gjelder eFaktura generelt. Trykk på linken for å lese mer om endringene: www.efaktura.no/privat

eFaktura fra alle utstedere

eFakturatjenesten har gjort det enda enklere for deg å få eFaktura fra alle eFakturautstedere. Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke "Ja takk til alle" i din nettbank. Deretter vil du motta eFaktura i en av dine betalingsflater, hvor du også godkjenner og eventuelt sletter eksisterende avtaler.

For å motta eFaktura må du gi en generell aksept for dette i nettbanken eller betalingsappen din. Dette blir kalt "Ja takk til alle", "Automatisk eFaktura" eller "eFaktura fra alle", avhengig av hvilken bank eller betalingsapp du bruker.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå