Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Energi og Coop Nordland inngår strategisk bærekraftsamarbeid

Bodø Energi og Coop Nordland strammer musklene for en felles satsning på framtidens smarte energiløsninger

Foran f.v.: Mariann Meby, Forretningsutvikler Bodø Energi, Monika Moen, HR- og organisasjonsdirektør Coop Nordland, (bak f.v.) Arne Juell, konsernsjef Bodø Energi, Lars Arve Jakobsen, administrerende direktør Coop Nordland, Håvard Andreassen, Eiendomsdirektør Coop Nordland, Ole Angellsen, direktør Bodø Energi Kraftsalg.

Bodø Energi og Coop Nordland inngår strategisk bærekraftsamarbeid

Bodø Energi og Coop Nordland strammer musklene for en felles satsning på framtidens smarte energiløsninger, blant annet hurtigladere i Nordland.

- Så dette handler om så mye mer en hurtiglading. Dette handler om bærekraft og det å ta et tydelig samfunnsansvar, sier Administrerende direktør Lars Arve Jakobsen og HR og organisasjonsdirektør Monika Moen i Coop Nordland.

- Vi har stor tro på at dette innovasjonspartnerskapet vil drive både oss og Coop Nordland videre inn i det grønne skiftet, og svarer opp både FNs bærekraftsmål og sentrale, regionale og lokale miljøambisjoner istemmer, konsernsjef i Bodø Energi Arne Juell.

En grønn og fornybar bevegelse

- For oss betyr dette at Coop Nordland skal jobbe strategisk og gjøre investeringene som må til for å redusere vårt klimagassutslipp fra virksomheten. I tillegg gi merverdi for våre kunders handleopplevelser, sier Eiendomsdirektør Håvard Andreassen i Coop Nordland.

- Gjennom å utvikle og levere energiløsninger som er attraktive for både Coop Nordland og deres kunder tar vi sikte på å erstatte fossilt basert person- og varetransport, samt utvikle gode verdiskapende verdier for begge aktørene sier direktør i Bodø Energi Kraftsalg Ole Angellsen.

- Det er store forventinger til økning i antall elbiler og disse vil kreve infrastruktur som både er mer tilgjengelig og som gjør det mulig å lade raskere, istemmer Lars Arve.

Behovet for lading øker og hurtigladere er fremtiden

Senior Prosjektutvikler i Bodø Energi Grete Håkonsen Coldevin fortsetter med å forklare:

- Ved å ta et samfunnsansvar og en synlig rolle i elektrifiseringen av transport skal vi tilby et felles ladeinfrastrukturprosjekt med utgangspunkt i hurtigladere. Her snakker vi om å rulle ut hurtig- og lynladere som lader bilene opp på kort tid.

Innovasjon må til for det grønne skiftet

- Tverrfaglighet er en sentral ingrediens og innsatsfaktor for å få til det grønne skiftet. Gjennom dette innovasjonspartnerskapet skal partene sette av tilstrekkelige og rette ressurser for å få lykkes, noe begge partene er sterkt motiverte for å gjøre. Derfor har vi stor tro på at vi sammen vil lykkes med våre ambisjoner, avslutter Forretningsutvikler i Bodø Energi, Mariann Meby.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå