Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bestilling strømavtale bedrift

Fyll ut kontaktskjema for bestilling av strøm for bedrift. Når henvendelsen din er mottatt vil vår kunderådgiver ta kontakt med deg for å finne den strømavtalen som passer best for din bedrift.

Storkunde?

Har din bedrift et strømforbruk på over 100 000 kWh per år? Ta kontakt med vår bedriftsrådgiver:

Stig Kaspersen - Bedriftsrådgiver
Tlf: (+47) 90111260
E-post: stig.kaspersen@bodoenergi.no

Alle priser til bedrift er eks. mva.

Energioppfølgingssystem 

(EOS) hjelper dere med å få oversikt og kontroll over energibruken. Bedre kontroll kan gi reduserte kostnader og økt forutsigbarhet. Dere kan enten utvikle og etablere deres eget system for energioppfølging, eller kjøpe og ta i bruk tilpassede EOS-løsninger fra leverandører i markedet. Vi tilbyr EOS-system fra en tredjepartsløsning fra 99,- per mnd

 Energioppfølgingssytstem

Opprinnelsesgaranti

Opprinnelsesgaranti er en merkeordning for elektrisitet som garanterer at en viss mengde fornybar strøm er produsert ved et bestemt kraftverk. Kjøper du opprinnelsesgaranti vil det bidra til mer produksjon av fornybar strøm.

Det er kraftleverandørene som kjøper opprinnelsesgarantier for å dokumentere overfor sine kunder hvilken type kraft de leverer. Opprinnelsesgaranti er en frivillig ordning. Opprinnelsesgarantien skal i tillegg til å oppgi energikilde benyttet i produksjon, oppgi sted og tidspunkt for produksjon.

Elsertifikat

Elsertifikater er en støtteordning med hensikt å stimulere til økt produksjon av fornybar strøm. Forbrukerne betaler for denne ordningen ved at strømselskapene legger kostnaden inn i strømprisen. Les mer om elsertifikater på Norges vassdrags- og energidirektorats nettsider.

Påslag

Påslag er et pristillegg vi kraftleverandørene tar i tillegg til spotprisen. Påslag kan oppgis som et fastbeløp og/eller som et beløp per kWt, og er tatt med i strømkostnaden du ser hos oss.

Hva er en plusskunde?

Som plusskunde har du allerede installert utstyr for kraftproduksjon (som f.eks. solcelleanlegg/vindmølle), og som i perioder produserer mer strøm enn det du selv bruker. Overskuddsstrømmen selges da tilbake til strømleverandøren din.

Hvordan fungerer det? 

Vi kjøper overskuddsstrømmen din til spotpris fra Nord Pool, time for time.

Hvordan bli plusskunde?

Så lenge dere har en måler som registrerer overskuddsstrøm som transporteres tilbake til markedet, vil vi fange opp dette og kreditere dere for salget på neste strømfaktura. Ta kontakt med oss dersom dere har produsert overskuddsstrøm som ikke er blitt kreditert dere.

Ta kontakt med oss her for å få mer informasjon om å bli plusskunde.

Ladeløsning for elbil til bedrift

Kontakt oss


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen