Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Smart Varmepakke

Smart kontroll av din varmepumpe


Kampanje - spar 500 kr

Etableringsgebyr500 kr Pris pr mnd165 kr Periode2 år Totalt 3.960 kr
Bestill
1 stk. Smarthub (Z-wave & ZigBee)
1 stk. HAN-sensor
1 stk. Sensibo Sky

smart varmepakke

Smart varmepakke består av smarthub, HAN-sensor og Sensibo SkyHAN-sensor er en del av Smart varmepakken. Sidevisning av Sensibo Sky er en del av Smart varmepakkenSensibo Sky er en del av Smart varmepakkenSmarthub er en del av Smart varmepakken

Fjernstyr varmepumpen og klimaanlegget. Med varmepakken reduserer du strømforbruket med enkle tidsstyringer og automasjoner.

De fleste av oss bruker mest strøm til oppvarming. Med Futurehome installert kan du raskt koble til smart styring av varmepumpen, panelovner eller varmekabler. Da kan du enkelt spare strøm uten at det går utover komforten i hverdagen.

Sensibo Sky er en WiFi-termostat som gjør varmepumper smartere. Termostaten styrer varmepumpen via infrarøde signaler (IR) og kan styre, overvåke og automatisere varmepumpen fra hvor som helst i verden.

Med Sensibo Sky kan du sette opp tidsskjema for når varmepumpen skal være aktiv. Du kan justere inneklimaet fra telefonen og får tilgang til sensordata som temperatur, luftfuktighet og viftemodus.

Smarthus teknologi i Bodø

I pakken følger det med en Futurehome Smarthub og en HAN-sensor. Futurehome er applikasjonen og systemet som kobler sammen og lar deg konfigurerer smarte produkter. Med HAN-sensoren får du direkte oversikt over ditt strømforbruk.

Avtalevilkår

 

Nettside og CMS: Digitalt Byrå