Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Smart startpakke

Denne startpakken er begynnelsen på et smartere strømforbruk.


Smart startpakke

Førstegangsbetaling500 kr Pris pr mnd110 kr Periode2 år Totalt3.140 kr
Bestill
1 stk. x Smarthub (Z-wave & ZigBee)
1 stk. x HAN-sensor

smarthus teknologi - smart startpakke levert av Futurehome

Startpakke består av HAN-sensor og Smarthub fra Future HomeSmarthub er en del av Smart startpakken. HAN-sensor

Få bedre kontroll over strømregningen.

Strømregningen er ikke alltid oversiktlig. Hva bruker du strøm til? Installer HAN-sensoren i strømskapet ditt. Da får du oversikt over strømforbruket i sanntid og i fortid. Du kan også sammenligne strømforbruket i dager og måneder med et enkelt tastetrykk. Med smarthuben kobler du til andre smarte enheter i Futurehome-appen og setter opp automatiske hendelser som sparer strøm. Godt for lommeboka, godt for miljøet!

Smarthusløsningen er et lavterskel-tilbud som reflekteres i alt fra åpne kildekoder til at smarthuben kan kobles med smarte produkter som du får tak i hos de fleste elektronikkjedene. Systemet gir også økt sikkerhet for de fleste, da man kan styre, overvåke og få varslinger om noe skulle oppstå.

smarthus i Bodø

Enkel programvare

Smarthuben er hjernen i et smarthus. Programvaren er lett og intuitiv. Her får du oversikt over tilkoblede smartenheter, du kan gi direkte kommandoer eller programmere automatiseringer.

Futurehome sitt dashboard gir deg kontroll over tidsstyringer, forskjellige moduser, automatisering og logikkmotor, smarte varslinger og et astrour. Alt presenteres i et enkelt app-grensesnitt som gir deg tilgang til smarthuset fra hvor enn du er i verden.

Før HAN-sensoren kan sende sanntidsdata til appen må HAN-porten åpnes av nettselskapet. Klikk her for å sende søknad til nettselskapet Arva (tidligere Nordlandsnett). Kontakt ditt nettselskap dersom du bor i et annet nettområdet. HAN-Sensoren fungerer på alle nye AMS strømmålere i Norge.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå