Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Byggestrøm til større prosjekter

Byggestrømskasser fra 63A.


Byggestrøm fra 63A

Opp- og nedmonteringkr 11.649,- Kasseleie pr. dagkr 117,- StrømKommer i tillegg NettleieKommer i tillegg
Bestill

Før du bestiller anbefaler vi deg å lage et bilde med kartutsnitt for ønsket plassering av byggestrømskassen. Dette skal gjøres for at vi skal kunne søke netteier om ønsket plassering av byggestrømskassen. Vi kan samtidig ikke garantere at byggestrømskassen blir montert på ønsket sted da dette skal avgjøres av netteieren. Byggestrømskassen settes i utgangspunktet opp ved siden av nærmeste fordeling (kabelskap eller lavspentstolpe). Kabler i 25m-lengder samt underfordeler kan leies dersom det er ønskelig med uttak nærmere arbeidsstedet. Legg inn en komentar om dette i kommentarfeltet i bestillingsskjema.

Ved valg av en annen kraftleverandør påløper det et administrasjonsgebyr på kr 500,- pr mnd.

Klikk her for å lage bilde med kartutsnitt

 

Bestilling til øygrupper eller plasser med dårlig fremkommenlighet

Standardpriser gjelder ikke bestillingene av byggestrøm til øygrupper eller plasser med dårlig fremkommelighet. Dårlig fremkommelighet definerer vi somikke vei for bil frem til sted for oppsett av byggestrømskasse og/eller båt eller ferge må benyttes. Prisen må beregnes individuelt etter innlevert bestilling.

Fra bestillingen er sendt kan man forvente inntil 14 dagers behandlingstid. Behandlingstid inkluderer saksbehandling hos netteier. Du vil bli kontaktet hvis avklaringer blir nødvendig.

Områdene vi leverer byggestrøm i er Bodø, Beiarn og Gildeskål.

Kasser over 400A

Hvis du trenger en større kasse enn 400A, må dette søkes om individuelt, da dette vil kreve bl.a. større transportbil og standardprisene vil ikke være gjeldende. Klikk på bestill og fullfør bestillignen som vil være din søknad. Vi skal beregne prisen for leveirng av kassen, samt søke hos netteier om tillatelse for oppsett av en større byggestrømskasse over 400A, da dette krever tilgjengelig kapasitet i det området du skal montere kassen. Vi skal gjøre vårt beste for å kunne gi deg en god pris på byggestrømskassen med egnet leveringsmåten. Du vil høre fra oss i løpet av neste 14 dager. 

Spenningsnivå 230V eller 400V

Type byggestrømskasse (230V eller 400V) vil være avhengig av spenningsnivå i nærmeste fordeling i området. Hvis spenningsnivået avviker fra spenningen i nærmeste fordeling i området, kan du få tilbud om å leie omformer. Dersom du ønsker et bestemt spenningsnivå, må dette spesifiseres i bestillingsskjema.

NB! Bestilling på vegne av tredejepart er ikke tillatt.

Avtalevilkår byggestrøm

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå