Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Stormen Kulturhus

Det er et sted hvor underholdning møter læring, inspirasjon blomstrer, og samfunnsengasjement blir næret. Stormen Kulturhus en pådriver for Bodøs rike kulturarv og dens fremtidige potensial.

Stormen Kulturhus, beliggende i hjertet av Bodø, er en bemerkelsesverdig institusjon som kombinerer moderne arkitektur med state-of-the-art fasiliteter. Dette kulturhuset har blitt et sentralt samlingspunkt for både lokalbefolkningen og besøkende, takket være sin mangfoldige portefølje av kulturelle arrangementer. Fra storslåtte konserter og teaterforestillinger til dype litterære samtaler og inspirerende kunstutstillinger, tilbyr Stormen en unik blanding av opplevelser som appellerer til en bred demografi.

Men Stormen Kulturhus er mer enn bare et sted for kulturell forbruk. Det står som hjertet av Bodøs kulturelle pulsslag, og siden dets åpning har det vært vertskap for en rekke nasjonale og internasjonale artister. Dette har ikke bare satt Bodø på kartet som et kulturelt knutepunkt i Nord-Norge, men har også gitt en plattform for lokale talenter å skinne og vise frem sine ferdigheter.

Med en klar visjon om å berike samfunnet gjennom kultur, har Stormen Kulturhus blitt et symbol på Bodøs engasjement for kunst, kreativitet, og samfunnsbygging. Det er et sted hvor underholdning møter læring, hvor inspirasjon blomstrer, og hvor samfunnsengasjement blir næret. Som byens storstue for kulturaktiviteter, er Stormen Kulturhus en stolt ambassadør for Bodøs rike kulturarv og dens fremtidige potensial.

Gå til Stormen Konserthus

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå