Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Parkenfestivalen

Parkenfestivalen er blitt en naturlig del av sommeren for bodøværingene, en festival som tar godt vare på sitt publikum og får folk til å trives i byen vår.

Å avslutte sommeren i Rensåsen er ikke bare en begivenhet, men en tradisjon dypt forankret i hjertene til mange bodøværinger. Denne spesielle følelsen, som mange assosierer med selve essensen av Bodø, er noe som ikke kan beskrives med ord alene. Det er en følelse av samhørighet, glede og fellesskap.

Parkenfestivalen har over tid etablert seg som en av Norges mest ettertraktede festivaler. Dens unike posisjon blant norske festivaler er tydelig når billettene blir utsolgt i løpet av bare noen få timer hvert år. Og det mest imponerende er at dette skjer selv før alle artistene er annonsert. Dette fenomenet er ikke bare et bevis på festivalens popularitet, men også en sterk tillitserklæring fra publikum. De vet at Parkenfestivalen alltid leverer, uavhengig av hvem som står på scenen.

Som hovedsamarbeidspartner for Parkenfestivalen i flere år, har vi vært vitne til dens vekst og utvikling. Det er en festival som reflekterer Bodøs kultur, energi og lidenskap for musikk. Vi er utrolig stolte av å være en del av denne reisen, og vi ser frem til mange flere år med uforglemmelige øyeblikk i Rensåsen.

Gå til Parkenfestivalen

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå