Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Bodø Filmfestival

Siden 2017 har Bodø Filmfestival vært en katalysator for vekst innen filminteressen i Bodø . Ved å gjøre kvalitetsfilm tilgjengelig har de inspireret, utdannet og beriket samfunnet vårt.

Bodø Filmfestival ble født i 2017, og siden den gang har den blitt et viktig kulturelt landemerke i regionen. Med en dedikert visjon om å fremheve filmer fra lokale, nasjonale og internasjonale filmskapere, har festivalen skapt en plattform hvor kunst og kultur møtes. Men det stopper ikke der. Gjennom seminarer og foredrag dykker de dypere inn i filmens verden, utforsker dens mangfoldige aspekter og gir publikum en rikere forståelse av filmkunsten.

Bodø Filmfestival sin ambisjon strekker seg utover det å bare vise film. De ønsker å være en katalysator for vekst innen filminteressen og kompetansen i Bodø og nærliggende områder. Ved å gjøre kvalitetsfilm tilgjengelig i Bodø, håper de å inspirere, utdanne og berike samfunnet vårt.

Når du setter deg ned for å nyte en film under festivalen, håper vi at du blir tatt med på en reise – en som kan overraske, sjarmere eller glede deg. For i hjertet av Bodø Filmfestival ligger en enkel beskjed: Vi ønsker deg en uforglemmelig filmopplevelse!

Bodø Filmfestival 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå