Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

INTO-zero

Prosjektet undersøker planlegging og design av byer og områder med minimalt klimagassutslipp i et livsløpsperspektiv.

Bodø Kommune: «Det nye bydelsområdet skal utvikles i tråd med FNs bærekraftsmål, Parisavtalen, nasjonale, samt kommunale mål innenfor klima og energi, og sirkulære forretningsmodeller innen alle sektorer skal legges til grunn.»

Hovedmålet for prosjektet er å utvikle nye og integrerte prosesser med tilhørende metodikk, digitale verktøy og forretningsmodeller for planlegging og design av byer og områder med minimalt klimagassutslipp i et livsløpsperspektiv. 

Prosjektpartnerne i INTO-ZERO har ulike tjenester, produkter og fagkompetanse som hver for seg adresserer viktige utfordringer innenfor bygg, energisystem, mobilitet og arkitektur/plan. Sammen med 11 andre skal vi se nærmere på hva som ska til for å utvikle områder med fokus på reduksjon av klimagassutslipp. 

Prosjektet er et Innovasjonsprosjekt i næringslivet støttet av Norges Forskningsråd. 

INTO-zero - Integrert planlegging av nullutslippsområder

Prosjektperiode: 2021-2024. 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå