Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Teknisk informasjon fjernvarme

Tekniske retningslinjer for kunder som skal tilknyttes fjernvarmenettet til BE Varme AS (PDF/850.55 KB)

Vi ønsker å komme tidlig i dialog med utbyggere for å tilrettelegge for samordning med eventuell annen utbygging og gi nyttige innspill.

Energi- og effektskjema

For å bestille kundesentral, samt dimensjonere fjernvarmeutbygging, trenger vi informasjon om byggets planlagte energi- og effektforbruk. Vi ønsker energi- og effektksjema tidligst mulig, midlertidige verdier er også nyttig. Energi- og effektskjema her (04.06.2021) (PDF/321.35 KB)

Grave nært fjernvarmerør?

Bodø er en by i vekst med mange graveprosjekter. For å ivareta sikkerhet til entreprenører og fjernvarmenettet har vi gravregler (trykk her for å lese graveregler) (PDF/243.97 KB). Vi registrerer også alle våre utbygginger i KGrav (fellesløsning for koordinering av gravearbeider).

 

Fjernvarmerør

 

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå