Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Nett-tariffer Fjernvarme

Nettleiemodellen for fjernvarme endres med virkning fra og med 01.01.2023.

Ny nettleiemodell for fjernvarme følger nettleiemodellen som blir innført av det lokale nettselskapet Arva 01.01.23. Ler mer på Arvas nettsider her.

Ny nettleie for fjernvarme har noen justeringer sammenlignet med Arva sine tariffer, fordi fjernvarme skal være en fordel for deg som kunde. Nettleiemodell for fjernvarme blir rimeligere enn Arvas nettleiemodell:

  • Kunder med årsforbruk under 100 000 kWh/år: betaler ikke fastledd i nettleiemodell for fjernvarme.
  • Kunder med årsforbruk over 100 000 kWh/år: effektleddet – 2 kr/kW/måned i nettleiemodell for fjernvarme.

Under er en detaljert beskrivelse av netteleiemodell fjernvarme med virkning fra og med 01.01.2023.

Ny nettleiemodell for fjernvarme

tabell 1

Tabell 1 gjelder for kunder med et årsforbruk under 100 000 kWh/år (både husholdning og næring). Husholdning betaler ikke mva., næring betaler mva. (tabellen viser priser eks. mva.).

Både husholdning og næring betaler forbruksavgift som er fastsatt av regjeringen. For 2023 er forbruksavgift 15,84 øre/kWh, i perioden januar til mars er denne redusert til 9,16 øre/kWh. Mer informasjon finner du her
Avgift til energifondet er 1 øre/kWh for husholdning og 800 kr/år for næring.

Energiledd natt er gjeldene mellom kl.22.00 – 06.00.
tabell 2

Tabell 2 er for kunder med et årsforbruk over 100 000 kWh/år (både husholdning og næring). Husholdning betaler ikke mva., næring betaler mva. (tabellen viser priser eks. mva.).

Både husholdning og næring betaler forbruksavgift som er fastsatt av regjeringen, for 2023 er forbruksavgift 15,84 øre/kWh, i perioden januar til mars er denne redusert til 9,16 øre/kWh. Mer informasjon finner du her.
Avgift til energifondet er 1 øre/kWh for husholdning og 800 kr/år for næring.

Tabellen viser ikke eventuelle påslag for kundens alternativkostnad inngått i egne avtaler mellom kunder og BE Varme.

Dersom du er usikker på ditt årsforbruk kWh finner du dette på «min side» eller på din forrige faktura under «forventet årsforbruk».

 

 

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå