Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Våre tjenester

I Bodø Energi setter vi kunden først, og vi ønsker å tilby energiløsninger som passer ditt behov - også i fremtiden. Derfor leverer vi et spekter av tjenester i tillegg til å selge gode strømavtaler. For eksempel tilbyr vi ladeordninger til el-bil som passer ditt behov; enten hjemmelader til husholdninger, ladetorg til bedrifter og borettslag eller leasing av ladetorg. Kontakt oss for en hyggelig prat!

Elbil lader til hjemmelading

For å lade elbilen din raskt og sikkert hjemme, lønner det seg å installlere en hjemmelader.

Solceller har god virkningsgrad i Nord og produserer best under minus fem grader.

Solcelle

Vi hjelper deg med grønn omstilling. Produser din egen strøm og selg overskuddsstrømmen til oss!

Gode strømavtaler og hjerte for lokalsamfunnet

For oss er det viktig å støtte lokal idrett, kultur og frivillighet. Handler du hos oss så er du med på å skape levende lokalsamfunn!

Ladetorg Bedrift

Ladetorg er en god løsning for bedrifter som har behov for elbillading. Vi sender elektriker på gratis befaring og tilbyr leasing!

Ladetorg til borettslag og sameie - leasing

Dersom borettslaget har parkeringsanlegg uten faste plasser eller ikke har behov for et omfattende anlegg, er leasing et godt alternativ. Etter 5 år kan anlegget kjøpes for en månedsleie.

Ladetorg til borettslag og sameie

Etter endring i borettslagsloven, har beboere i borettslag laderett. Med ladetorg kan man selv velge antall ladeplasser og enkelt utvide etter behov. Vi sender elektriker på gratis befaring!

Nettside og CMS: Digitalt Byrå