Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Bilde fra samling i Trainee Salten som Bodø Energi er medlem av.

Samfunn

Gjennom hele vår historie har vi tatt del i og gitt tilbake til lokalsamfunnet. Vi bidrar og utvikler til vår egen idrett, kultur og frivillighet. I tillegg er vi med på flere program og initiativ som bidrar til attraktivitet og bolyst. Vi har også alltid hatt fokus på lærlinger og Frost har lærlinger i hele Nord-Norge. Dette er noe vi er veldig stolte av!

Frost Kraftentreprenør foran flere ELbiler vi har investert i. For å minske vårt eget fotavtrykk.

Miljø

Gjennom etableringer av to konkrete datterselskap skal vi nå bidra til å minske fotavtrykket i transportsektoren.

Selskapsstyring

Vårt samfunnsoppdrag er å skape bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Ved å ha stor fokus på bærekraftig utvikling av samfunnet skal vi også være et attraktivt og lønnsomt konsern. Å utvikle og drifte vårt konsern bærekraftig bidrar til at vi oppfyller vårt samfunnsoppdrag og de forventninger vår eier har til oss som selskap.

Miljø, Samfunn og Selskapsstyring

Vår visjon er å skape fornybare energiløsninger og morgendagens samfunn. Men når vi jobber med bærekraft blir ting fort veldig abstrakt. Derfor navigerer vi etter den tredelte bunnlinjen. De tre pilarene er styrende for hvordan vi investerer og drifter vårt konsern.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå