Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Glimt-Strøm #ActionNow

Ja, vi ælska Bodø/Glimt! En avtale hvor 10kr i måneden går til klubben i ditt hjerte


Glimt-strøm #ActionNow

Pris
Fastsettes etterskuddsvis
Sjekk dagens spotpris
ElsertifikatInkludert i prisen Fastbeløp39,- pr. måned Støtte til Glimt10,- pr. måned
Bestill
100% fornybar strøm
Eksklusive nyhetsbrev med video fra Glimt-spillerne
Eksklusive rabatter i nettbutikken til Glimt
Mange lokale kundefordeler

Eksklusive fordere! Kjøp Glimt-strøm#ActionNow

Vi har vært stolt støttespiller til Bodø/Glimt i både motgang og medgang. For oss er Bodø/Glimt viktig for en levende by, for barn og ungdom og ekte idrettsglede. Derfor har vi lagd en egen strømavtale hvor du støtter klubben i ditt hjerte over strømregningen.

Med Glimt-strøm#ActionNow får du en avtale med strømpris som blir fastsatt etterskuddsvis, basert på et gjennomsnitt av dagsprisene for siste måned. Denne prisen følger markedssvingninger, noe som betyr at strømprisen vil variere i løpet av året.

Kjøp Glimt-Strøm for 100% nordnorsk vannkraft med opprinnelsesgaranti fra Svartisen vannkraftverk.

Bærekraft er viktig for oss og vi gir alt med #ActionNow for en bærekraftig framtid. Derfor inkluderer avtalen opprinnelsesgarantier fra Svartisen vannkraftverk for 100% nordnorsk vannkraft. Du kan lese mer her om opprinnelsesgarantier.

Sjekk dagens spotpris på strømbørsen Nord Pool

Dette er en dagspris på spotmarkedet på kraftbørsen Nord Pool. På faktura får du en strømpris som er basert på dagsprisene i løpet av en kalendermåned, påslag til oss og lovpålagte elsertifikater.

Norgeskart med soner
Sone Øre/kWh
Nord-Norge 14.98 (24/10)
Midt-Norge 14.79 (24/10)
Vest-Norge 85.37 (24/10)
Sørvest-Norge 85.37 (24/10)
Sørøst-Norge 85.37 (24/10)

Hva er Glimt-strøm #ActionNow?

Glimt-strøm er en god strømavtale som samtidig gir 10 kroner i måneden til Norges beste fotballklubb. Du får en konkurransedyktig strømavtale som sikrer deg god strømpris gjennom hele året.

Heia Glimt!

Kundefordeler

Du får mange gode lokale fordeler i Bodø Energi app'en

Sjekk ut dine kundefordeler

Avtalevilkår

Generelt

Generelt gjelder vilkår gitt i siste versjon i Standard kraftleveringsavtale utarbeidet av Energi Norge. Avtalen regulerer forbrukernes rettigheter og plikter for levering av kraft og nettleie. Spesielle vilkår som er beskrevet under gjelder foran vilkårene i Standard kraftleveringsavtalen.

 1. Ved bestilling av en strømavtale blir kundens avtale automatisk registrert hos netteier.
 2. Ved å gjennomføre leverandørbytte eller melde inn/utflytting gir kunden Bodø Energi Kraftsalg fullmakt til å innhente nødvendige opplysninger hos netteier.
 3. Bodø Energi Kraftsalg kommuniserer med kunden i henhold til lover og regler i GDPR lovgivning.
 4. Kunden er selv ansvarlig for at Bodø Energi Kraftsalg har korrekt personalia og kontaktinformasjon.
 5. Kunden får tilgang til faktura og forbruksdata på www.bodoenergi.no og i Bodø Energi Appen.

Leveringsvilkår

 1. Denne strømavtalen er forbeholdt boligformål.
 2. Denne avtale er løpende inntil oppsigelse eller flytting. Ved flytting overføres avtalen til ny anleggsadresse.
 3. Ved flytting må kunden ta kontakt med Bodø Energi Kraftsalg for videreføring eller stans av strømavtalen.
 4. Ved leverandørbytte til Bodø Energi Kraftsalg, vil strømleveransen fra Bodø Energi Kraftsalg starte innen 6 virkedager etter inngått avtale.
 5. Dersom kunden benytter seg av angreretten til annen leverandør, gir kunden Bodø Energi Kraftsalg rett til å iverksette oppstart før angrefristens utløp.
 6. I de tilfeller hvor kunden benytter seg av angreretten ved leverandørbytte til en annen kraftleverandør, må kunden betale for strømmen som blir levert frem til leveransen er avsluttet.

Betalingsvilkår

 1. Kraftpris beregnes hver måned etterskuddsvis ut fra innkjøpspris inklusive lovpålagte EL-sertifikater og leverandørens påslag. I tillegg kommer et fastbeløp på kr. 39,- pr. måned, samt et fastbeløp på kr. 10,- pr.måned til FK Bodø/Glimt. I områder utenfor Nord-Norge tilkommer moms på kraftpris og fastbeløp (kr. 48,75,-), samt kr. 10,- pr. måned til FK Bodø/Glimt.
 2. Levert kraft faktureres månedlig basert på forbruk. Avtalen har ingen binding.
 3. Nettleie viderefaktureres kun i Nordlandsnett sitt område og faktureres sammen kraft.
 4. Byttegaranti – dersom kunden er misfornøyd med prisen på avtalen kan vedkommende bytte til en annen strømavtale med tilbakevirkende kraft fra datoen kunden klager og til siste utstedte faktura.
 5. Dersom avtalen sies opp før månedsprisen er beregnet, avregnes kunden etter en beregnet månedspris for avtalen.
 6. Dersom kunden ved opphør av kundeforholdet har tilgodebeløp hos Bodø Energi Kraftsalg, utbetales automatisk hele beløpet til kunden sitt registrerte kontonummer.
 7. Kunden kan velge flere forsendelsesmåter av faktura - papirfaktura, e-postfaktura, e-faktura med mulighet for AvtaleGiro. Ved papirfaktura tilkommer et miljøgebyr på kr 49. I områder utenfor Nord-Norge tilkommer moms; miljøgebyr kr. 61,25.
 8. Dersom kunden ikke betaler faktura innen forfallsdato kan Bodø Energi Kraftsalg eller dets innfordringspartnere sende varsel om purring til kundens registrerte mobiltelefonnummer, e-post eller postadresse. Ved manglende betaling innen forfallsdato vil forsinkelsesrenter beregnes fra første dag etter forfallsdato. Dette gjelder også ved avtalt nedbetalingsplan. Forsinkelsesrentene kommer i tillegg til purregebyr satt av Bodø Energi Kraftsalg sine innfordringspartnere.
 9. Ved gjentatte mislighold av kundens forpliktelser kan Bodø Energi Kraftsalg avlutte avtalen.
 10. Vi tar forbehold om prisendringer som følge av endringer i dagens offentlige avgifter/pålegg, samt endringer i øvrige rammebetingelser for strømsalgsvirksomhet i sluttbrukermarkedet.
 11. Husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark er fritatt for merverdiavgift.
 12. Bodø Energi Kraftsalg kan etter denne avtale endre priselementene og avtalevilkår med 14 dagers varsel, enten på vår hjemmeside, via direkte skriv til kunde på e-post/SMS eller på en annen egnet måte.

Angrerettskjema (PDF)

Nettside og CMS: Digitalt Byrå