Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Hvilken strømavtale skal jeg velge?

Bodø Energi Kraftsalg er et lite kraftselskap med syv ansatte basert i Bodø og Rødøy. Vi er genuint opptatt av kundene våre - derfor har vi ingen liten skrift, ingen forskuddsfakturering og heller prøver så godt vi kan å gjøre alle kunder til å bli fornøyd. I tillegg til billige strømavtaler har vi kundefordeler i vår app 'Bodø Energi' med blant annet eksklusive rabatter og konkurranser.

Hva slags avtale som vil lønne seg for deg, avhenger av din bosituasjon og strømforbruk. For å hjelpe deg med å velge den avtalen som passer deg best, veileder vi deg gjennom bestillingen.

Er du bedriftskunde? Trykk her for å se våre strømavtaler for bedrift.