Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Spotpris

Spotpris er en god strømavtale. Med denne avtalen vil du betale en pris time for time. Prisen bestemmes av strømbørsen Nord Pool.

Spotpris strømavtale er en billig strømavtale som du betaler pris basert på timef or time forbruk

Spotpris er en strømavtale hvor du betaler den faktiske prisen på strømbørsen Nord Pool time for time. Prisen du betaler bestemmes av strømbørsen. Med spotpris har du som kunde større mulighet til å påvirke strømregningen din ved å bruke strøm i deler av døgnet hvor strømprisen normalt er billigere (f.eks. midt på dagen eller sendt på kvelden).

Hvis du ønkser å redusere strømregningen din og fokusere på å bruke strøm i de billigste timene i døgnet, vil dette være en riktig strømavtale for deg. Eksempelvis kan du spare noen kroner ved å lade elbilen din om natten, da strømprisene er lavere enn på dagtid.

Månedsprisen blir da beregnet ved at forbruket pr. time blir multiplisert med timeprisene fra Nord Pool Spot for den aktuelle timen. Påslag som inkluderer dekning av elsertifikat og administrasjonsgebyr kommer i tillegg på din strømfaktura.

Avtalen har ingen bindingstid.

Vi sponser lokal idrett, kultur og frivillighet - handler du hos oss blir pengene i lokalsamfunnet.

Her kan du sjekke timepriser på strømbørsen Nord Pool. Husk å velge riktig prisområde og velge riktig valuta. (Bodø og Salten Ligger i NO4, også kalt Tromsø på Nord-Pool).