Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Hyttestrøm

For deg som har en hytte med lavt strømforbruk.

Billig stgrømavtale Hyttestrøm

Avtalen passer for deg som har hytte eller fritidsbolig med lavt eller uregelmessig strømforbruk. Med Hyttestrøm er alle påslag inkludert i strømpris pr kilowatt, noe som gjør at du får en ryddig og enkel faktura.

Med Hyttestrøm blir prisen fastsatt etterskuddsvis, basert på et gjennomsnitt av dagsprisene for siste måned. Denne prisen følger markedsprisen på strømbørsen Nord Pool, altså prisen er ofte billigere om sommeren da strømforbruket er lavt og dyrere på vinteren når det er kaldt og forbruket er høyt.

Med lavt strømforbruk mener vi omtrentlig 6.000 kWh i året. Det er ikke uvanlig at moderne hytter med har et årsforbruk på 20 000 kWh i året eller mer, og da vil det være lønnsomt for deg å velge Innkjøpspris-avtale. Dersom du er usikker på ditt forbruk og hvilken avtale som passer deg, ta kontakt så hjelper vi deg!

Hyttestrøm

Pris
Fastsettes etterskuddsvis
Sjekk dagens spotpris
ElsertifikatInkludert i prisen Fastbeløp0,-
Bestill
Pris er inkl. el-sertifikater
Du handler lokalt
Du får kundefordeler og rabatter

Sjekk dagens spotpris på strømbørsen Nord Pool

Dette er en dagspris på spotmarkedet på kraftbørsen Nord Pool. På faktura får du en strømpris som er basert på dagsprisene i løpet av en kalendermåned, påslag til oss og lovpålagte elsertifikater.

Norgeskart med soner
Sone Øre/kWh
Nord-Norge 25.3 (1/3)
Midt-Norge 25.3 (1/3)
Vest-Norge 39.54 (1/3)
Sørvest-Norge 39.54 (1/3)
Sørøst-Norge 39.54 (1/3)

Hva er Hyttestrøm?

Hyttestrøm er en strømavtale som har ingen faste påslag. Avtalen passer for deg som har hytte eller fritidsbolig med lite strømforbruk.

Kundefordeler

Du får mange gode lokale fordeler i Bodø Energi app'en

Sjekk ut dine kundefordeler

Avtalevilkår

Generelt

Generelt gjelder vilkår gitt i siste versjon i Standard kraftleveringsavtale utarbeidet av Energi Norge. Avtalen regulerer forbrukernes rettigheter og plikter for levering av kraft og nettleie. Spesielle vilkår som er beskrevet under gjelder foran vilkårene i Standard kraftleveringsavtalen.

 1. Ved bestilling av en strømavtale blir kundens avtale automatisk registrert hos netteier.
 2. Ved å gjennomføre leverandørbytte eller melde inn/utflytting gir kunden Bodø Energi Kraftsalg fullmakt til å innhente nødvendige opplysninger hos netteier.
 3. Bodø Energi Kraftsalg kommuniserer med kunden i henhold til lover og regler i GDPR lovgivning.
 4. Kunden er selv ansvarlig for at Bodø Energi Kraftsalg har korrekt personalia og kontaktinformasjon.
 5. Kunden får tilgang til faktura og forbruksdata på www.bodoenergi.no og i Bodø Energi Appen.

Leveringsvilkår

 1. Denne strømavtalen er forbeholdt boligformål.
 2. Denne avtale er løpende inntil oppsigelse eller flytting. Ved flytting overføres avtalen til ny anleggsadresse.
 3. Ved flytting må kunden ta kontakt med Bodø Energi Kraftsalg for videreføring eller stans av strømavtalen.
 4. Ved leverandørbytte til Bodø Energi Kraftsalg, vil strømleveransen fra Bodø Energi Kraftsalg starte innen 6 virkedager etter inngått avtale.
 5. Dersom kunden benytter seg av angreretten til annen leverandør, gir kunden Bodø Energi Kraftsalg rett til å iverksette oppstart før angrefristens utløp.
 6. I de tilfeller hvor kunden benytter seg av angreretten ved leverandørbytte til en annen kraftleverandør, må kunden betale for strømmen som blir levert frem til leveransen er avsluttet.

Betalingsvilkår

 1. Kraftpris beregnes hver måned etterskuddsvis ut fra innkjøpspris inklusive lovpålagte EL-sertifikater og leverandørens påslag. I områder utenfor Nord-Norge tilkommer moms.
 2. Levert kraft faktureres månedlig basert på forbruk. Avtalen har ingen binding.
 3. Nettleie viderefaktureres kun i Nordlandsnett sitt område og faktureres sammen kraft.
 4. Byttegaranti – dersom kunden er misfornøyd med prisen på avtalen kan vedkommende bytte til en annen strømavtale med tilbakevirkende kraft fra datoen kunden klager og til siste utstedte faktura.
 5. Dersom avtalen sies opp før månedsprisen er beregnet, avregnes kunden etter en beregnet månedspris for avtalen.
 6. Dersom kunden ved opphør av kundeforholdet har tilgodebeløp hos Bodø Energi Kraftsalg, utbetales automatisk hele beløpet til kunden sitt registrerte kontonummer.
 7. Kunden kan velge flere forsendelsesmåter av faktura - papirfaktura, e-postfaktura, e-faktura med mulighet for AvtaleGiro. Ved papirfaktura tilkommer et miljøgebyr på kr 49. I områder utenfor Nord-Norge tilkommer moms; miljøgebyr kr. 61,25.
 8. Dersom kunden ikke betaler faktura innen forfallsdato kan Bodø Energi Kraftsalg eller dets innfordringspartnere sende varsel om purring til kundens registrerte mobiltelefonnummer, e-post eller postadresse. Ved manglende betaling innen forfallsdato vil forsinkelsesrenter beregnes fra første dag etter forfallsdato. Dette gjelder også ved avtalt nedbetalingsplan. Forsinkelsesrentene kommer i tillegg til purregebyr satt av Bodø Energi Kraftsalg sine innfordringspartnere.
 9. Ved gjentatte mislighold av kundens forpliktelser kan Bodø Energi Kraftsalg avlutte avtalen.
 10. Vi tar forbehold om prisendringer som følge av endringer i dagens offentlige avgifter/pålegg, samt endringer i øvrige rammebetingelser for strømsalgsvirksomhet i sluttbrukermarkedet.
 11. Husholdninger i Nordland, Troms og Finnmark er fritatt for merverdiavgift.
 12. Bodø Energi Kraftsalg kan etter denne avtale endre priselementene og avtalevilkår med 14 dagers varsel, enten på vår hjemmeside, via direkte skriv til kunde på e-post/SMS eller på en annen egnet måte.

Last ned avtalevilkår (PDF)

Angrerettskjema PDF

Nettside og CMS: Digitalt Byrå