Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Hvilken strømavtale skal jeg velge?

Bodø Energi Kraftsalg er et lokalt kraftselskap med base i Bodø og Tjongsfjorden. Vi er genuint opptatt av kundene våre og tilbyr strømavtaler til ditt behov, enten du vil ha forutsigbarhet eller ønsker å ha mulighet til å påvirke din egen strømregning.

Hva slags avtale som vil lønne seg for deg, avhengig av din bosituasjon, strømforbruk og interesse for strøm og strømpriser. Hvis du er opptatt av strømpriser og ønsker å påvirke din strømregning med å være bevisst når tid på døgnet du bruker strøm, bør du da velge Spotpris.

Hvis du derimot ikke ønsker å bruke tid på å følge med timepriser og kanskje blir stresset av å vite at du bruker mye strøm når strømmen er dyrest, anbefaler vi deg å velge Innkjøpspris. Innkjøpspris er en avtale hvor du betaler en gjennomsnittlig pris av alle timer i en kalendermåned.

Dersom du er opptatt av forutsigbarhet og ønsker å ha en strømpris å forholde deg til i en tidsperiode fra 1 til 3 år, anbefaler vi deg å velge Fastpris. Det er vanskelig å si om hvor lurt det er å inngå en fastprisavtale på forhånd, da du vil kunne regne om du har tjent eller tapt på å ha denne avtalen kun etter avtaleperioden er gått ut. Samtidig viser statistikken at Fastpris er ikke blant de billigste strømavtaler over tid.

Sjekk ut dine kundefordeler i Bodø Energi sin app.

Er du bedriftskunde? Trykk her for å se våre strømavtaler for bedrift.