Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Nye automatiske strømmålere


Hvor finner jeg målernummeret?

Bilde

Nummeret på strømmåleren kan stå i leie-/kjøpekontrakten din.

Strømmåleren står som regel i sikringskapet, sikringskapet er som regel inne i boilgen, men i enkelte leiligheter kan sikringsskapet være plassert utenfor leiligheten.

Strømmåleren kan også stå i et eget skap utenfor boligen i nye eneboliger og rekkehus.

I leilighetsbygg kan strømmåleren stå i ett teknisk rom, som vaktmester har tilgang til.

Du kan også kontakte tildligere eier, huseier eller vaktmester for å få nummeret på strømåleren.

Dette nummeret er det du bruker ved bestilling.

Gå videre til veileder for bestilling.

Automatisk avlesning

De fleste har etterhvert fått ny strømmåler som måler hvor mye strøm du bruker hver eneste time i løpet av døgnet, og strømprisen varierer også time for time gjennom døgnet.

Det har imidlertid ingen betydning for strømprisen som står på fakturaen din. Strømprisen beregnes på samme måte som tidligere.

Vi benytter gjennomsnittforbruket til alle våre kunder time for time over døgnet og bruker strømprisen time for time over døgnet, til å beregne en gjennomsnittlig strømpris for en hel måned for alle våre kunder.