Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi

Forskjellige avtaler

Alle strømselskaper kjøper strøm fra den nordiske kraftbørsen. Det er tilbud/kraftproduksjonen og etterspørsel/strømforbruket som fastsetter strømprisen, og strømprisen endres fra dag til dag.

Det tilbys veldig mange forskjellige strømavtaler i markedet, men kan som regel fordeles i tre hovedtyper.

Velg den avtalen som passer ditt forbruk og dine behov. Er du i tvil om hva du bør velge, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne.

Innkjøpspris/spotpris

Innkjøpspris/spotpris er strømavtale der du får kjøpt strøm til innkjøpspris. Spotpris, eller innkjøpspris, betyr at du betaler den samme strømprisen som strømleverandøren kjøper inn strømmen for.

I tillegg betales et avtalt påslag til strømleverandøren. Det er påslaget som skiller de ulike strømleverandørene fra hverandre.

Fastpris

Fastpris er en bindende avtale der du har en fast avtalt strømpris i en avtalt periode. Det er kun forbruket ditt som styrer størrelsen på strømregningen i perioden, selve prisen er konstant.

Avtale typen gir bedre forutsigbarhet på strømkostnadene.

Andre avtaler/variabel pris

Andre typer avtaler/variabel pris er den vanligste avtalen. Her setter strømleverandøren prisen etter prisutviklingen i strømmarkedet. I mange tilfeller alle kostnader og påslag inkludert i strømprisen.