Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Min side


Full oversikt over ditt strømforbruk

På min side får du full oversikt over ditt daglige, månedlige og årlige strømforbruk, både i kroner og kWh. Du vil også se dine strømavtaler. Tilgang deles enkelt med venner, familie og bofellesskap ved å bruke samme innlogging. 

Nytt design og nye funksjoner

Med moderne design og oppdaterte funksjoner gir vi deg full kontroll på strømforbruket.

Kundefordeler

På min side finner du også en rekke kundefordeler. Disse kan du som kunde benytte deg av.

Slik logger du inn og deler tilgang med andre

Logg enkelt inn på min side med telefonnummeret til den som er registrert på strømavtalen. Når telefonnummeret er tastet inn vil du få en seks-sifret kode på SMS. Denne taster du inn i feltet som dukker opp på min side, trykk deretter bekreft. Dersom andre skal ha tilgang til min side kan vi legge inn flere telefonnummer på samme bruker. Kontakt oss så hjelper vi deg med dette.

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå