Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Zaptec Home - Smart hjemmelader

Bilde

Trygg og rask lader ferdigmontert hjemme

  • Du kan lade opptil 10 ganger raskere
  • Sikker lading med innebygd jordfeilvern
  • Vi ordner hele prosessen for deg - prisen er inkludert installasjon
  • Gunstig nedbetaling

Fordelen med å montere vegglader hjemme er at ladingen går betraktelig raskere, i tillegg til at det er brannsikkert og gir deg flere bruksmuligheter som for eksempel kontinuerlig oversikt over forbruk. Zaptec laderen leverer maksimalt 22 kW effekt, og med denne effekten kan man lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilomenter i løpet av en time, som er opptil 10 ganger raskere enn med vanlig stikkontakt. Hvor raskt bilen lader, avhenger kort sagt av hvor mye strøm anlegget leverer, og hvor mye bilen kan motta.

Kontakt salgssjef Svetlana Hansen for en hyggelig prat:

Salgssjef Svetlana Hansen har god erfaring med elbilladere og gir deg et godt tilbud.

 
Telefon Svetlana: (+47) 994 69 564

Epost Svetlana: svetlana.hansen@bodoenergi.no

Vi tar hånd om hele prosessen og tilbyr gunstig nedbetaling

Markedet for elbil ladere er i stor vekst, og det finnes i dag mange valgmuligheter. I tillegg til å velge en lader av god kvalitet, bør du som huseier også påse at selve ladeboksen og monteringen blir gjort innen de nye normer og forskrifter.

Fordelen med å velge oss som leverandør, er at vi hjelper deg med hele prosessen. Ved bestilling kontakter vi en elektriker som tar seg av alt det tekniske og installerer laderen for deg. Du kan velge å nedbetale hjemmeladeren over tid, eller å betale hele laderen i et engangsbeløp. Ved nedbetaling betaler du for lader og installasjon over strømregningen.

Viktig info før du bestiller en Zaptec Home ladeboks

Ladefunksjonen vil fungere uavhengig av internettforbindelse. For at smartfunksjonene skal kunne fungere krever Smart Lader god Wi-Fi internettforbindelse. Du kan måle internettsignal der Smart Lader skal monteres ved bruk av Wi-Fi Analyzer app. Styrken på Wi-Fi bør være -75 eller lavere (mot null). Har du dårligere signal bør du montere en forsterker (repeater).

Lading via en Zaptec Home lader krever en ladekabel Type 2 kontakt. Dersom du har eldre elbil med en annen ladekabel, må ladekabel Type 2 anskaffes. Nyere elbiler leveres med ladekabel Type 2 som standard.

Dersom du ikke har overspenningsvern, må den installeres sammen med laderen. Pris for overspenningsvern ferdig montert kr 2.250 inkl. MVA, og faktureres direkte fra installatør.

Elbillader + montering

Pris329 kr/mnd Periode5 år Totalt19.740 kr Kontant betaling16.990 kr
Bestill
Pakkepris inkl. montering
Smartlader
Opptil 22kW
Passer alle biler

Sikker elbil-lader

En vanlig stikkontakt er ikke beregnet for høy belastning over tid. Lading over tid på stikkontakt kan føre til varmgang og smelteskader som resulterer i høy risiko for brann. Ladesystemet i elbiler vil også maskere en vanlig jordfeilbryter under jordfeil som dermed kan føre til livsfarlige situasjoner. Disse risikoelementene frafaller helt ved bruk av en godkjent ladestasjon.

Smart Lader er utviklet i henhold til gjeldene regler og standarder i Norge. Den har detektor for overspenning, innebygget elektronisk jordfeilvern type B, temperatursensor, IP54, integrerte sikringer, spesialdesignet Type 2 kontakt. I tillegg vil laderen restartes automatisk ved strømbrudd. Alt dette er gjort for at du skal få en så sikker lading som mulig uten bekymringer. Det frarådes å lade elbiler på vanlig stikkontakt.

Ladestasjonen for alle biltyper

ZAPTEC tilbyr ÉN ladestasjon for alle biltyper. Få maks ladehastighet ut fra strømmen i garasjen og hastigheten bilen kan lade med. Skift ut elbilen uten å måtte bytte ladestasjon.

Raskere elbil-lading

Ved å installere en Smart Lader fra Bodø Energi Kraftsalg vil bilen, avhengig av tilgjengelig kapasitet og bilens lade-egenskaper, kunne lade opp til 9 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt. Med bruk av Smart Lader vil du oppnå lang kjørelengde på kortere tid sammenlignet med å lade i vanlig stikkontakt.

Har du en ladbar hybrid, vil du også kunne lade batteriet raskere. Bruker du bilen ofte, kan det i realiteten bidra til å holde drivstofforbruket nede.

Tilgjengelig kapasitet i huset ditt vil være avgjørende for hvor raskt elbilen din kan lade. Det elektriske anlegget i huset ditt må være dimensjonert for å kunne levere høy effekt. En trefaseinntakk vil gi høyere ladeeffekt (raskere lading), enn det en ville oppnå ved enfaseinntak.

Ladehastigheten vil også variere av maksimal effekt på ombordladeren som lader batteriet i bilen din. Har du en elbil som har en lav maksimal effekt på ombordladeren, vil bilen lade saktere enn ved høyere effekt, uavhengig av hvor høy kapasitet er tilgjengelig i huset ditt. Du vil uansett oppnå raskere lading dersom du har installert Smart Lader hjemme.

Full kontroll på ladeforbruk

Innebygget strømmåler for å lese av strømforbruket per ladestasjon eller bruker i Bodø Energi-app

Lås ladekabelen til ladestasjonen

Lås ladekabelen til ladestasjonen, slik at den henger trygt når du er ute å kjører.

Fremtidsrettet elbil lader av høy kvalitet

Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbil laderne du kan få i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec er en smart type 2 lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast i ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilvern type B.

Fordi jordfeilvern er innebygget i selve laderen, trenger man ikke jordfeilvern i sikringsskapet, kun en automatsikring og dobbeltisolert kabel mellom lader og sikringsskap. Dette gjør installasjonen mer kostnadseffektiv. I tillegg slipper du å gjennomføre jevnlige tester av jordfeilvern, da smart laderen automatisk tester jordfeilvernet selv før hver eneste lading! Zaptec er både utviklet, designet og produsert i Norge, som sikrer at ladeboksen tåler å henge ute i all slags vær.

Administrerer tilgang

Om ønskelig kan ladestasjonen låses til enkelte brukere. Lading startes da ved hjelp av RFID brikke eller APP.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå