Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler
Til forside - Bodø Energi Kraftsalg

Zaptec Home - Smart ladepakke


Elbillader + montering

Pris329 kr/mnd Periode5 år Totalt19.740 kr Kontant betaling16.990 kr (Pris for ikke strømkunder er 17.990,-)
Bestill
Pakkepris inkl. montering
Smartlader
Opptil 22kW
Passer alle biler

Bilde

Trygg og rask lader ferdigmontert hjemme

  • Maks ladefart
  • Trygghet for deg og familien
  • Passer alle typer elbil
  • Vi ordner hele prosessen for deg - prisen er inkludert installasjon
  • Gunstig nedbetaling

Fordelen med å montere smart ladestasjon hjemme er at ladingen går betraktelig raskere, i tillegg til at det trygt for deg og familien og gir deg flere bruksmuligheter som for eksempel kontinuerlig oversikt over strømforbruk. Laderen er en smartlader med høy kapasitet og smarte tilleggsfunksjoner. Med maksimal ladehastighet lader du bilen opp med 110km på en time. Hvor raskt bilen lader, avhenger kort sagt av hvor mye strøm du har i huset, og hvor mye din bil kan motta.

Ladepakken inkluderer:

Kontakt vår ekspert innen elbillading Roy Navjord for en hyggelig prat:

Roy Navjord - vår ekspert innen elbillading
Telefon: (+47) 468 38 447

E-post: roy.navjord@bodoenergi.no

Vi tar hånd om hele prosessen og tilbyr gunstig nedbetaling

Markedet for elbilladere er i stor vekst, og det finnes i dag mange valgmuligheter. I tillegg til å velge en lader av god kvalitet, bør du som huseier også påse at selve ladeboksen og monteringen blir gjort etter nye normer og forskrifter.

Fordelen med å velge oss som leverandør, er at vi hjelper deg med hele prosessen. Ved bestilling kontakter vi en elektriker som tar seg av alt det tekniske og installerer laderen for deg. Du kan velge å nedbetale hjemmeladeren over tid, eller å betale hele laderen i et engangsbeløp. Ved nedbetaling betaler du for lader og installasjon over strømregningen.

Før du bestiller sjekk:

  • Wi Fi signal der laderen skal monteres
  • om du har overspenningsvern montert i sirkingsskapet
  • om du har plass til en sikring og evt. overspenningsvern i sikringsskapet

For stabil funksjonalitet av ladestasjonen må ZAPTEC Home ha god Wi-Fi internettforbindelse. Du kan velge å bruke den integrerte 4G tilkobligen (gratis t.o.m. september 2021) eller koble ladeboksen til eksisterende WiFi nettet i ditt hus. Du kan selv måle internettsignal der ladestasjon skal monteres ved bruk av f.eks. Wi-Fi Analyzer app. Styrken på Wi-Fi bør være -75 eller lavere (mot null). Har du dårligere signal bør du montere en forsterker (repeater) før selve installasjonen. Forsterkeren må stilles inn til 2,4 GHz og kanal mellom 1 og 11.

Dersom du ikke har overspenningsvern, må den installeres sammen med laderen. Pris på overspenningsvern ferdig montert er kr 2.250 inkl. MVA, og faktureres direkte fra installatør.

Usikker om du har overspenningvers eller har nok plass i sikkringsskapet? Send oss bilder av sikringsskapet sammen med kursfortegnelsen til kunde@bodoenergi.no og vi vil hjelpe deg med alt det tekniske. 

Fremtidsrettet lader av høy kvalitet

Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbilladerne du kan få i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle også kalte "dumme" ladere. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen smartere, enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. ZAPTEC Home er en smart lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast til ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilbryter.

Zaptec er både utviklet, designet og produsert i Norge, som sikrer at ladeboksen tåler å henge ute i all slags vær.

Les her hva standard installasjon inkluderer

Brukermanual Zaptec HOME

Tekniske spesifikasjoner (PDF/191.08 KB)

Avtalevilkår

Sikker elbil-lader

En vanlig stikkontakt er ikke beregnet for høy belastning over tid. Lading over tid på stikkontakt kan føre til varmgang og smelteskader som resulterer i høy risiko for brann. Ladesystemet i elbiler vil også maskere en vanlig jordfeilbryter under jordfeil som dermed kan føre til livsfarlige situasjoner. Disse risikoelementene frafaller helt ved bruk av en godkjent ladestasjon.

Smart Lader er utviklet i henhold til gjeldene regler og standarder i Norge. Den har detektor for overspenning, innebygget elektronisk jordfeilvern type B, temperatursensor, IP54, integrerte sikringer, spesialdesignet Type 2 kontakt. I tillegg vil laderen restartes automatisk ved strømbrudd. Alt dette er gjort for at du skal få en så sikker lading som mulig uten bekymringer. Det frarådes å lade elbiler på vanlig stikkontakt.

Ladestasjonen for alle biltyper

ZAPTEC tilbyr ÉN ladestasjon for alle biltyper. Få maks ladehastighet ut fra strømmen i garasjen og hastigheten bilen kan lade med. Skift ut elbilen uten å måtte bytte ladestasjon.

Raskere elbil-lading

Ved å installere en Smart Lader fra Bodø Energi Kraftsalg vil bilen, avhengig av tilgjengelig kapasitet og bilens lade-egenskaper, kunne lade opp til 9 ganger raskere enn en vanlig stikkontakt. Med bruk av Smart Lader vil du oppnå lang kjørelengde på kortere tid sammenlignet med å lade i vanlig stikkontakt.

Har du en ladbar hybrid, vil du også kunne lade batteriet raskere. Bruker du bilen ofte, kan det i realiteten bidra til å holde drivstofforbruket nede.

Tilgjengelig kapasitet i huset ditt vil være avgjørende for hvor raskt elbilen din kan lade. Det elektriske anlegget i huset ditt må være dimensjonert for å kunne levere høy effekt. En trefaseinntakk vil gi høyere ladeeffekt (raskere lading), enn det en ville oppnå ved enfaseinntak.

Ladehastigheten vil også variere av maksimal effekt på ombordladeren som lader batteriet i bilen din. Har du en elbil som har en lav maksimal effekt på ombordladeren, vil bilen lade saktere enn ved høyere effekt, uavhengig av hvor høy kapasitet er tilgjengelig i huset ditt. Du vil uansett oppnå raskere lading dersom du har installert Smart Lader hjemme.

Full kontroll på ladeforbruk

Innebygget strømmåler for å lese av strømforbruket per ladestasjon eller bruker i Bodø Energi-app

Lås ladekabelen til ladestasjonen

Lås ladekabelen til ladestasjonen, slik at den henger trygt når du er ute å kjører.

Fremtidsrettet elbil lader av høy kvalitet

Laderen vi tilbyr er av merket Zaptec, som er en av de beste elbil laderne du kan få i dag. I hovedsak finnes det to type ladere; smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec er en smart type 2 lader, som for eksempel lar deg lese av ladeforbruket i sanntid, velge brukertilgang, låse ladekabelen fast i ladestasjonen og også sikre deg trygg lading med innebygd jordfeilvern type B.

Fordi jordfeilvern er innebygget i selve laderen, trenger man ikke jordfeilvern i sikringsskapet, kun en automatsikring og dobbeltisolert kabel mellom lader og sikringsskap. Dette gjør installasjonen mer kostnadseffektiv. I tillegg slipper du å gjennomføre jevnlige tester av jordfeilvern, da smart laderen automatisk tester jordfeilvernet selv før hver eneste lading! Zaptec er både utviklet, designet og produsert i Norge, som sikrer at ladeboksen tåler å henge ute i all slags vær.

Administrerer tilgang

Om ønskelig kan ladestasjonen låses til enkelte brukere. Lading startes da ved hjelp av RFID brikke eller APP.

Nettside og CMS: Digitalt Byrå