Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ladetorg til bedrifter

Ladetorg er en god løsning for bedrifter som har behov for elbillading.

Effektiv og enkel lading

Elbilsalget øker, og å anlegge ladetorg er en investering i fremtiden. Med ladetorg fremstår bedriften som attraktiv og fremtidsrettet, i tillegg til flere andre fordeler:

  • Bedriften tilrettelegger for trygg og lovlig lading.
  • Ladetorg gir mulighet for elektrifisering av bilparken - positivt både for bærekraft og driftskostnader.
  • Anlegget kan benyttes både av ansatte, besøkende kunder eller beboere i området.
  • Laderne leveres med gratis administrasjonssystem.
  • Investeringen kan dekkes via ladeinntekter.
  • Anlegget kan enkelt utvides med flere ladeplasser etter behov.

Vi hjelper din bedrift med en løsning tilpasset behov. Laderen leveres med et gratis administrasjonsverktøy som gjør oversikt over forbruk og kostnader enkelt å administrere. Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår ekspert på elbillading for en hyggelig prat.

Så mye sparer din bedrift

Hos oss setter man pris på at lokale bedrifter trapper opp sitt miljømessige engasjement. Nå har det også blitt god butikk å tenke bærekraftig. Hvis du kjører 20.000 kilometer i året kan du spare 20.000-25.000 kroner på én bil alene ved å skifte til elektrisk. Da har man også tatt høyde for at kapasiteten til en elbil påvirkes av terreng og temperatur (se detaljert under). 

Kontakt vår ekspert på elbillading 

Roy Navjord - vår ekspert innen elbillading

Roy Navjord

Telefon E-post  

Vi kommer på gratis befaring

Bodø Energi sender elektriker på gratis befaring for å kunne beregne pristilbud for montering av ladestasjonene. Prisen vil variere ift arbeidsomfanget, antall ladere, tilgjengelig kapasitet, behov for graving osv. Gratis befaring gjelder for borettslag, sameie og bedrift.

Når ladetorget er installert på parkeringsplassen, vil alle ansatte og besøkende med elbil kunne lade uavhengig av biltype. Integrert betalingsløsning gjør det mulig for din bedrift å innhente inntekter om ønskelig, ved å bestemme separate priser for ansatte og besøkende.

Bodø Energi Kraftsalg tilbyr elbilladere til bedrift - også som leasing


Unik lader med fasedeling: opptil 60% mer effektivt

I hovedsak finnes det to typer ladere: smarte ladebokser og enkle ladebokser. Smarte ladere har tilleggsfunksjoner som gjør ladingen enklere og raskere, mens en enkel lader kun tilfører strøm til bilen. Zaptec Pro er en smartlader, som for eksempel gir deg kontinuerlig oversikt over forbruk. I tillegg har Zaptec et unikt system for fasedeling, som i praksis betyr at strømmen deles og prioriteres mellom bilene.

På denne måten vil kapasiteten av tilgjengelig strøm utnyttes mer effektivt. Eksempelvis vil en bil som er nesten fulladet få tilført mindre strøm enn biler som er nesten utladet, og dermed vil strømkapasiteten utnyttes og fordeles best mulig - opptil 60% mer effektivt enn tradisjonelle ladesystemer.
 

 

 

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår ekspert på elbillading for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå