Personvern og informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse når du besøker våre nettsider. Det brukes også informasjonskapsler for analyse av trafikk på nettsiden. Denne informasjonen kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Du kan selv endre innstillingene i din nettleser slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Deaktivering av informasjonskapsler kan føre til at nettsiden ikke vil fungere optimalt.

Les om informasjonskapsler

Ladeløsninger for borettslag og sameie

Våre ladere passer til innendørs garasjeanlegg og utendørs parkeringsplasser.

Start med en engangsinvestering i elektrisk infrastruktur og la beboere koble på elbilladere etter sine behov. Vårt ladesystem gjør det enkelt å utvide til flere elbilladere.

Vi gir konkurransedyktige priser på elbilladere (inkl. montering). Betal et engangsbeløp eller velg svært gunstige nedbetalingsavtaler på 3 eller 5 år.
 

Enkelt å utvide med flere ladere.

Zaptec Pro har en hurtigkobling på bakplaten som gjør at montering av ladebokser kan utføres etter selve installasjonen.

En Zaptec-installasjon deler én enkel krets og én enkel strømkabel. All kommunikasjon mellom ladestasjonene og skytjenesten Zaptec Portal skjer gjennom den samme strømkabelen.

Zaptec Pro er en alt-i-én ladestasjon med integrerte sikringer, jordfeilvern (RCD type B) og avansert lastbalansering. Den er mye lettere å sette opp enn tradisjonelle løsninger.


Bestill gratis befaring

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for en uforpliktende befaring.

Skriv i kommentarfeltet om dere har ute og/eller inneparkering, samt antall parkeringsplasser. Vi utarbeider ulike løsninger tilpasset deres behov.

Gratis befaring gjelder for borettslag, sameie og bedrift.
 


 

Kontakt vår ekspert på elbillading

Roy Navjord - vår ekspert innen elbillading

Roy Navjord

Telefon E-post 

Kontakt oss

Kontakt oss via skjemaet eller kontakt vår ekspert på elbillading for en hyggelig prat.


Jeg har lest og godkjent personvernerklæringen

Universelt utformet nettsidefra Digitalt Byrå